To w ASO nie maja klucza do filtra oleju?
To jest widok strony w wersji do druku
To w ASO nie maja klucza do filtra oleju?
Do tjeta bez klucza to nie ma co podchodzic. Dostep kijowy. W wolnossaku to i srubokretem sie go odkreci
A od gory odkrecal (spod maski) czy od dołu (w sensie pod autem)? Bo tjeta masz jak rozumiem?
Ciekawe jak sie tam dostal. Filtr jest ukosnie do gory a od dolu jakies szpargały typu chłodnica oleju itp. Trzeba bedzie oblookać
https://www.shell.pl/kierowcy/oleje-...ect-5w-40.html ten spełni i podobno agś poleca do lpg 1,4 95km
W ASO Długołęka przegląd tipka T-jet z gazem kosztował mnie niecałe 1100 zł.
Co było w tej cenie, wymiany reduktora do gazu?
W przczynie leja shell hx8
@Mati66622 a ile tam biorą za przegląd po roku i 10tyś km?
Istnieje duża szansa , że mogą nie mieć :cool: Ja opier......m "pana mechanika" przy przeglądzie jak mi zdjął opaskę zaciskową na rurze od filtra powietrza , rozginając ją śrubokrętem i próbując ją zapiąć z powrotem obcęgami do wyciągania gwoździ. Nawet nie zipnął , tylko poszedł do magazynu po nową , którą założyłem sobie sam szczypcami do opasek fiatowskich wyjętymi z bagażnika. Inwestycja 35,- zł w Castoramie.
Rok temu zaplacilem za przeglad+przeglad gazu(juz nie robia tej usługi), dezynfekcja ukladu klimatyzacji+olej na dolewke 1l 611,43zl
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Przy 30wycenili mi z ich materialami 679zl bez swiec a ze swiecami 866swiecami zl. sama robocizna 270zl olejolejmaterialy leje taki jak rok temu mi zalali shell helix hx8 ,
materialy ze swiecami kupie sam za ok 420 przeglad bez przegladu lpg to zrobiłem osobno w AGŚ