Po pierwszych 50 kilometrach dziś mam podobne obserwacje co do opóźnienia reakcji gazu, mocno irytujące, mam nadzieje, że ustanie... Mam też pytanie, czy w podstawowym radiu z dodanym BT jest możliwość odtwarzania muzyki do radia przez Bluetooth?
To jest widok strony w wersji do druku
Po pierwszych 50 kilometrach dziś mam podobne obserwacje co do opóźnienia reakcji gazu, mocno irytujące, mam nadzieje, że ustanie... Mam też pytanie, czy w podstawowym radiu z dodanym BT jest możliwość odtwarzania muzyki do radia przez Bluetooth?
Ja ma obecnie przejechane 9tys km i opóźnienie nie ustało. Może TTTM:smile:
Trzeba albo interweniować w serwisie albo się przyzwyczaić
Jeżeli problem ten doskwiera większości użytkowników 1,4 to serwis raczej nie pomoże najwidoczniej TTTM.
W Viagrze delikatne opóźnienie też jest, na dole obrotow, nie czuję go, po przejechaniu Kropkiem ponad 170kkm dla mnie to normalność :tongue Specjalnie to sprawdziłem :tongue
Mnie drażni to podbicie obrotów przy przy puszczaniu sprzęgła. Czasem jak sie zapomnę to ruszam jak pokraka na jedynce
Proszę bardzo
Załącznik 25898
Załącznik 25899
Bardzo dziękuję za fotkę:lol::lol::lol:.
Hej nowe info jest akcja seriwsowa niektirych tipo chodzi o jakas podkladke/przekladke (nie pamietam) w skrzyni jam am 6ciostopniowy manual i taki liscik dostalem pewnie chodzi o jakas konkretna serie ale jak cos sprawdzcie wiecej info popoludniu wypisze jakie nry skrzyni itd jak cos bo terazn ie mam pisma przy sobie.
Mnie też się nie podoba. I te halogeny z hatcha też tak sobie wyglądają.