Szukam kogoś z okolic Katowic do podłączenia i skasowania błedów.
To jest widok strony w wersji do druku
Szukam kogoś z okolic Katowic do podłączenia i skasowania błedów.
witam szukam programu do tipo kupilem nowy licznik i musze wpisć poprawny stan licznika?
no w sjmie
Jest ktoś w stanie pomóc z problemem przy instalacji mes 4.8? Mam laptopa garażowego do diagnostyki z win XP sp3. po zainstalowaniu programu i cracka odpala ramkę z serialem, wciskam run i nic dalej się nie dzieje. Mam drugi laptop z win7 bardziej domowy i tam ten sam program działa jak przestawię żeby odpalał ze zgodnością z win xp sp3. Przerabiał ktoś taki problem? dziwne że na typowym xp ie chce iśc.
czy twój internet jest wyłączony?
Moze mi ktoś odpowiedzieć czy dobrze rozumiem bo nie bangla mi kabel od viakena .. Dokładnie ten https://allegro.pl/oferta/polski-int...an-16205303859 .. Pacjent Fiat grande punto 1.3 mjt rok chyba 2003 . Sterownik MJD 6F3 . Interfejs jest rozpoznawany w programie MultiEcuScan 5.2 z forum z witaminką port 3 protokół kkl .. Ale nie bangla na zadnej końcówce .. Zły interfejs . Nawet silnika nie widzi.. Doradźcie czy zwrócić i dajcie link na coś działającego nawet full w innych protokołach by sprawdzić .. Bo wywala błąd check engine i odcina mi turbinę , po wyłączeniu i włączeniu zapłonu turbina działa..