Witam wszystkich
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich
Witam Serdecznie wszystkich użytkowników FIATA :)
witam wszystkich
witam wszystkich fiatowiczów
witam wszystkich
witam serdecznie
Dzień dobry... Jestem na forum przez żonę... kupiłem jej Fiacika Marea 1.6 w automacie, jest kilka problemów do rozwiązania, stąd potrzeba skorzystania z wiedzy zgromadzonej przez miłośników marki, bo jak to żona powiedziała, facet z facetem zawsze się dogada, więc jestem...ogólnie aut na F się nie boję, odkąd pamiętam, zawsze przed domem stało Renault, myślę więc, że w stosunku do "Makreli" też słów powszechnie uznanych za wulgarne i obelżywe używał nie będę, z Waszą pomocą jakoś dam radę. Pozdrawiam
hej. Jestem KRzysiek ze Szczecina :D
Witam wszystkich z wawy
Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów:)
Cześć wszystkim
Witam serdecznie.
Od wielu lat w moim życiu pojawiają się co jakiś czas Fiaty.
Do niedawna były ze mną Bravo 1.4T-Jet 2010, Doblo 1.9M-Jet 2008.
Obecnie jestem w posiadaniu Fiata 126 650S 1977, oraz Doblo 1.4 T-Jet 2015.
Pozdrawiam.
witam wszystkich!
Witam, wszystkich serdecznie chciałem się przywitać - jestem nowym użytkownikiem na forum.
Cześć wszystkim , przeglądałem forum ale moja przeglądarka tego nie ogarnia , Panie i Panowie , mam taki problem zamykam samochód a bagażnik jest cały czas otwarty , otwieram, kluczyka nie ma obok włącza sie alarm ten guzik też nie pomaga po lewej klapie.... Jakies formatowanie kluczyka , kodowanie czy cos w komputerze .... pomoże ktos .... Furke kupiłem dopiero poznaje. Fiat Freemont 2011 2.0 140 km . Pozdrawiam serdecznie wszystkich właścicieli tego bydlaka ;) Jak coś można śmiało pisać 606 173 787 Pozdro