Witam serdecznie forumowiczów. Fiat potrafi zadziwic kazdego dnia . Pozdrawiam :)
To jest widok strony w wersji do druku
Witam serdecznie forumowiczów. Fiat potrafi zadziwic kazdego dnia . Pozdrawiam :)
Witam wszystkich. Coś mie się wydaje, że będę częstym gościem forum bo Stilo raczej nie należy do bezawaryjnych aut.
Pozdrawiam
Witam wszystkich.
Witam wszystkich - Linea 1,3
Żółta 500 wita wszystkich :)
Witam wszystkich serdecznie, mam nadzieję, ze zadomowicie sie u nas na dłużej :dlon:
No i przypominam o pomocy dla forum :D oczywiście nie obowiązkowa, ale warto chyba pomyśleć http://fiatklubpolska.pl/cart.php?do...ct&productid=4
Cześć wszystkim .Jestem tu od paru dni ale teraz dopiero wpadłem się przywitać:d
Siedzę na forum Forda od paru lat i muszę wam powiedzieć że z tego co widzę to tutaj atmosfera jest sto razy lepsza!!
Niestety muszę przyznać że na fordzie to same przemądrzałe bufony a tutaj całkiem miło się konwersuje.
Tak więc mam na imię Daniel , pracuje jako mechanik samochodowy i wulkanizator. Chętnie pomogę w problemach w miarę własnej wiedzy.
Witam wszystkich!!:D
no witaj z tego co pamiętam to już jakiś problem rozwiązywaliśmy :D
miło mi (i pewnie reszcie również) że ci się u nas podoba
Witam,
Nazywam sie Artur i od niedawna jestem nowym właścicielem Fiata Bravo.
Jak to ktoś już zauważył, kawał wiedzy tutaj zgromadziliście. :)
witaj. fajnie że ktos z niedalekiej okolicy sie pojawia
Witam wszystkich forumowiczów i sympatyków Fiata. Obecnie posiadam palio weekend II i mam nadzieje ze znajde tu przydatne informacje, a i w miare mozliwosci tez postaram sie pomóc. A więc witam wszystkich:smile:
Cześć !!! !!!
Ja i Marysia witamy serdecznie :D
Pozdrówka!!
Witam wszystkich mam bravo i siene pozdrawiam ;P
Witam serdecznie z Białegostoku :smile: Fiat Punto II 1.2 8V.
Witam jestem Bastek!!!!!!!!
Witam wszystkich moje autko to fiat BRAVA :cool: Pozdrawiam wszystkich właścicieli :tongue
Witam wszystkich forumowiczów !!
Witam Wszystkich
Mam Ducato 2,8 jtd każdy wie jak to autko wygląda
i taki wytwór motoryzacji fiata z silnikiem 1,4 16V
http://images37.fotosik.pl/46/58f8a12e2fd1b0c5.jpg
Witam wszystkich