Witam szanownych forumowiczów.Od marca ,,szaleję'' Stilonem 1,2 i nie narzekam,a szanowna małżonka popyla uniakiem 1,0 45 KM .
To jest widok strony w wersji do druku
Witam szanownych forumowiczów.Od marca ,,szaleję'' Stilonem 1,2 i nie narzekam,a szanowna małżonka popyla uniakiem 1,0 45 KM .
Witam wszystkich, jestem z Wrocławia, od marca jestem szczęśliwym posiadaczem Fiata Coupe 1.8 :D Pozdrowienia!
Witam! Jestem z Trzebnicy. Od 3 dni posiadam Marea Weekend. Pozdrawiam!
Witam :) Jestem z Łodzi i posiadam Fiata Palio Weekend II 1.6 16V 2002 rok. Pozdrawiam :)
Witam Wszystkich Maniaków Włoskiej Marki!!!
Obecnie siedzę po za granicami Naszej Kochanej Polszy ale w duecie z Mareą wersji Weekendowej.
Pozdrówka dla wszystkich!!
Witam i pozdrawiam wszystkich.
Witam wszystkich maniaków Fiata stilo i nie tylko:)
pozdrawiają; TYCHY :D
Witam serdecznie wszystkich fanów Fiata! :)
Witam wszystkich klubowiczy . Dzis nabylem swoje 1 auto w zyciu jakim jest fiat marea weekend ;D Silnik 1.8 16v 132 km . Panowie co mozecie mi powiedziec o Tym samochodzie , uzytkuje ktos takiego ? Jakie spalanie i wogole cos na ten temat powiedziec . Jezeli byłby ktos zainteresowany bede mial duzo czesci z 2 takiego samego tylko w dieslu tzw dawcy ! Pozdrawiam i mysle ze pomozecie mi zadomowic sie na tym foorum bo mam nadzieje szybko go nie opuszczac ;D
Witam wszystkich ! Od dzis Fiat Marea Weekend ! Pozdrawiam ;D
siemasz.
powiedz, kolego z Podkarpacia, jak u Ciebie wygląda kwestia ubezpieczenia? ciekawi mnie bo mówisz iż pierwsze to twe autko a silnik jest duży.
Możesz sprecyzować dane auta :)Cytat:
Napisał kamilf222
1,8 to benzyna i ma 113 km chyba że o czymś nie wiem :-k
Panowie 1 z pytan to gdzie moge załozyc swoj temat aby porozmawiac o tym samochodzie poradzic sie was i wogole z racji ze to 1 moje auto , poprzedni temat zostal usuniety nie wiadomo dlaczegoo...
Bob96 no z tego co sie orientuje to jest tam 1.8 16v 132 km tak mi powiedziano w servisie i tak znalazlem na necie, moge sie mylic oczywiscie ja zielony w tej marce ;P
Ciril a co dokladniej Cie interesuje ? Gdybym ubezpieczal i wogole tylko na siebie ile bym zapłacił ?
Witam wszystkich Punto II poszukuję listy kodów bo wyskakuje co jakiś czas kilka błędów no i oczywiście zapala się czasami błąd silnika
no czy jest ubezpieczone, jak tak to gdzie, za ile ...