blondas, na żywo i felga i auto wygląda zajebiście... Teraz zmieniło właściciela ale nadal jest w dobrych rękach.
Tipo pod maską ma czyściej niż w niektórych łazienkach :D :D
http://forum.tempra.org/album_mod/up...b63a4b9210.jpg
To jest widok strony w wersji do druku
blondas, na żywo i felga i auto wygląda zajebiście... Teraz zmieniło właściciela ale nadal jest w dobrych rękach.
Tipo pod maską ma czyściej niż w niektórych łazienkach :D :D
http://forum.tempra.org/album_mod/up...b63a4b9210.jpg
jak by było do sprzedania to się uśmiecham ładnie... o tak! :D
było do sprzedania - dość długo kupiec się nie znajdywał
Tipo było niedawno do sprzedania. Zostało w klubie ;)
http://forum.tempra.org/topics33/tip...rz-vt19468.htm
A opony/felgi klubowicz wystawił. Nie zastanawiałem się ani 3 min. nad ich kupnem ;)
podlaczone tylne glosniki, umyte szyby na glanc :D oraz zmierzone ładowanie.
i nie ładuje :D :lalala: :lalala: :lalala:
Naprawione ogrzewanie tylnej szybki... przeca zima wielkiemi krokyma się nadchodzi :D
Hmm może nie dziś, ale w sobotę trochę pogrzebałem sobie przy samochodzie. Umyłem go, odkurzyłem w środku.. teraz jest czysty i pachnący. Pojechałem i zatankowałem do pełna, oraz wymieniłem wycieraczki na przodzie. Dziś ściągnąłem hak, wyczyściłem i wymalowałem farbą podkładową. Jutro, lub w środę może znajdę chwilę czasu na wymalowanie go w czarny mat + założenie wszystkie do kupy.
Autko odebrane od mechanika :D Założona strumiennica, a dziś wieczorkiem (chyba) zimówki założe :D
a ja zderzak do wymiany - wlasnie koles mi przywalil w tył i to na stacji benzynowej. Nawet nie bylo mnie w srodku. Kurde to juz 3 zderzak w tym roku. zawzieli mi sie na pande ;)
no a moją pandzię po Wszystkich Świętych czeka wizyta u mechaniora (wracam od niego) celem podpięcia i diagnostyki :-/ kontrolka od świec sygnalizuje problem - po odpalenia silnika mryga sobie z minutkę. ale że z autkiem nic specjalnie nowego się nie dzieje, więc nie wykluczam jakowegoś czujnika ;( i wilgoci garażowej.
w Mary ciril, oznacza to że któraś ze świec padła ;-) spr to.
tak myślałem. sprawdzę. rano się z mechanikiem umówiłem i we wtorek, bądź w środę jadę doń.
zimóweczki i stalóweczki poszły w ruch :D
a ja zmiane felg zostawilem sobie na weekend
btw. w pn czy wtorek koleznka ktora dojezdza Bravem do pracy (z 2 innymi kobitami) zlapala kapcia i przejechala na takim falku jeszcze z kilometr :) Opona oczywiscie pocieta do zywego. I telefon do mnie zebym podjechal im pomogl zmienic kolo bo cos jest nie tak. Zajezdzam a one mowia ze lewarek popsuty i nie da sie rozlozyc/zlozyc - nie wiedzialy ze fiatowskie podnosniki maja taki dolaczany wihajsterek do krecienia i krecily placami za zaczep :D :D
Ale mialem polewke - klasyk... kobiety i zmiana kola.
no dziś dostała Maryśka zimówki, ale niestety podczas wymiany zauważyłem, że tarcze już niebawem trzeba wymienić.
Cóż jak się sypie to po kolei ;( Autko jakby ciężej dzisiaj paliło więc chyba jednak świeca, a nie żaden czujnik jak wcześniej myślałem. Do tego doszły jeszcze jakieś stuki- puki od kolumny kierownicy (a dokładnie jeden, gdy kierownica przechodzi przez punkt zero [gdy koła nie są skręcone]). ;( Cóż, obaczym co jeszcze wyjdzie gdy podepniemy się doń we wtorek na warsztacie. ;(
A mi masa z przedniej lampy zaczyna uciekać w momencie włączenia kierunkowskazu :roll:
MOja zawsze zmieniała klasycznie - telefon i przyjedz napraw :D :DCytat:
Napisał k66
hamulce BREMBO & FERODo na przód założone
osłona silnika założona
myjnia zaliczona
gitarrra :)