Thankssss, to tylko do mp3 tam ze wystarcza szybkość.
To jest widok strony w wersji do druku
Thankssss, to tylko do mp3 tam ze wystarcza szybkość.
Moze ktos ma i chce sprzedac dojazdowke 16 cali? Albo moze ktos wie czy mozna takie cos wypozyczyc gdzies na 7 dni ? ;) temat na poczatek sierpnia. Mam FixGo ale nie wiem czy to sie sprawdzi a na wyjazd zapas w kufrze nie przejdzie ;) za duzo to miejsca a w miejscu koła butla :)
Cześć,
czy jest taki wątek zbiorczy gdzie można wrzucać zamienniki org. części elementów eksploatacyjnych? Jak nie to proponuje coś takiego utworzyć. Dla przykładu podaje zamienniki dla filtra powietrza do Tipo 1.4tjet.
Załącznik 38537
Jakby ktoś przeoczył świeży temat ze skody https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/...side_najnowsze
Ala DTM ;) :)
W sam raz półka na browara.
Witam ,dostałem w spadku fiata pande 2012 1,2 69 KM ma przejechane od nowosci 21 tys km nie wiem czy zmieniac pasek rozrządu auto garażowane, ale minęło 8 lat po pieciu latach powinno sie wymienic pasek lub 120tys km teraz pytanie, autko jak wczesniej wspomniałem garażowane jeżdżone tylko na działeczke, wymieniac pasek czy jeszcze pojeżdzić rok ? :redface:
Nie wymieniaj. Po co wydawać teraz pieniądze. To ze ma osiem lat a po sześciu trzeba wg instrukcji wymieniać to nie znaczy ze już pęka... jest takie nawet prawdopodobieństwo, ze kolejne 8 lat bez wymiany postoi w garażu i się nie porwie...
Pytasz to odpowiadam: nie wymieniaj!
W najnowszym odcinku Wojny samochodowe brał udział Fiat 500 L z 2015 roku ,dobrze wyposażony, podgrzewane siedzenia i kierownica.
Silnik ,prowadzący mówi o 1,4 tjet 140 KM.
Były takie silniki? Czy to pomyłka?
Poszedł za okolo 45 tyś...
Sporo ...
Cytat:
Bazowa, wolnossąca odmiana generuje 95 KM, wersje doładowane 120, 140 i 150 KM â w nieco zmodyfikowanych przez markę Abarth odsłonach, moc wzrasta nawet do imponujących 180 KM.
Co myślicie o oponach całorocznych? Warto takie kupować? Zima jaka u nas jest to każdy widzi, swoim autem praktycznie tylko po mieście jeżdżę i pojawiła się myśl o wielosezonowych. Ktoś jeździ i da wskazówki?
Sam wymieniłeś idealne wskazania do możliwości zalozenia opon całorocznych. Jesli nie jezdzis w zime w trasy a bardziej lokalnie podrózujesz to jak najbardziej temat do zainteresowania. Natomiast wybralbym osobiscie takie ktore mają homologacje na zimę bo chyba nie jest to standard ale moge sie mylic
Sam się zastanawiam nad wymiana do GP na całoroczne. Też głównie miasto i małe przebiegu. Ale opona raczej z górnej półki. A co do homologacji to chyba nie ma na opony całoroczne. Są oznaczenia na opinie, że są wielosezonowe.
Michelin ma cos takiego jak certyfikat na zime
Cytat:
Certyfikowany jako opona zimowa (3PMSF) Opony te posiadają certyfikat do eksploatacji na śniegu (3PMSF), dzięki czemu doskonale radzą sobie w okresie zimowym
Dlatego lepiej jest wybrać opony droższe. Ale wymiana opon będzie częściej. Co 3 lub 4 lata.