To jest widok strony w wersji do druku
-
1 załącznik(i)
Dzięki za info. Jestem właśnie po aktywacji AA u siebie i wszystko przebiegło pomyślnie. Jeśli ktoś szuka pomocy to chętnie pomogę o ile posiada wiedzę w danym zakresie. Jeśli ktoś ze Śląska jest zainteresowany aktywacją AA lub innym procesem osiowania proxi to również pomogę, dogadamy się ;) Posiadam pendrive z aktualizacjami, licencje na MES oraz wszystkie potrzebne kable.
Załącznik 44900
-
Cytat:
Napisał
mati_tipo
Cześć, pogrzebałem trochę na zagranicznych forach fiata tipo i znalazłem link do wersji uconnect 23.00.69.00 oraz 23.03.67.12.
Nie wiem czy coś Ci to pomoże ja sam aktualnie próbuje aktywować u siebie AA w tipo z końcówki 2016 z ekranem 7 cali, ostatnia wersja jaka była tam pobrana to 21.01.18.01.
Próbowałem wgrać od razu ta wyższą ale wyskakiwała odmowa, dziś kiedy włożyłem pena z niższą wersją wyskoczyło okno rozpoczęcia aktualizacji. Na dniach postaram się ją wykonać i dam znać. A tutaj linki do wcześniej wymienionych wersji:
23.00.69.00
https://mega.nz/file/nnoTBAKB#EDq2ai...0g1qNY85hccNDs
23.03.67.12
https://servicios.fiat.com.ar/actual...ultimedia.html
Ja użyłem wersji 23.00.69.00 z tego linku MEGA. Aktualizacja trwała jakieś 40 minut i wszystko przebiegło bez problemów. Czekam teraz na ELM327 + wtyczka niebieska, aby aktywować AA/CP.
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Aktualizacja naprawiła buźkę, która została zepsuta poprzednia aktualizacja. Teraz buźka pojawiające za każdym razem, wcześniej mało kiedy się wyświetlała.
Czy jest jakaś możliwość, żeby CarPlay był na pełen ekran na Uconnect 7?
Właśnie aktywowałem AA/CP (u mnie wszystkie bity były zgodnie z instrukcją oprócz 157).
-
Nie, Fiat tak oprogramował to radio, że udostępnił do cp tylko wycinek ekranu.
-
1 załącznik(i)
Co oznacza to c z dwiema kropkami na radiu . Załącznik 44922 Dopiero uczę się .
-
Cytat:
Napisał
leszek K
Co oznacza to c z dwiema kropkami na radiu .
Załącznik 44922 Dopiero uczę się .
Ten uśmieszek, w zależności od barwy (czerwony, żółty, zielony) informuje jak ekonomicznie jedziesz (tak jak system to rozumie).
-
Wskaźnik z aplikacji eco drive, tej z drzewkiem z listkami i stosem monet :-) reszta jak wyżej