Dzięki za odpowiedź. A zastanawiam sie czy do tego ze slupska na przyklad mozna jedzcze liczyc na ten rabat na grupe? Czy to sie nie laczy?
To jest widok strony w wersji do druku
Dzięki za odpowiedź. A zastanawiam sie czy do tego ze slupska na przyklad mozna jedzcze liczyc na ten rabat na grupe? Czy to sie nie laczy?
Jak ja kupowałem swój to już się nie łączyło.
W jaki sposób oficjalnie są motywowane te zniżki na grupy zawodowe? Że niby nauczyciel jest mądry to nie piłuje do odcinki i mniejsze koszty obsługi gwarancyjnej niż np jak się sprzeda informatykowi? Trochę to szufladkowanie ludzi. Jak przyjdzie np. rudy to mogą powiedzieć ze dla Pana 10% zwyżki? Oczywiście jestem za wolnością i to sprawa Fiata co komu i po ile chce sprzedać ale ciekawi mnie oficjalne wyjaśnienie skąd te zniżki na grupy.
Nie pytałem o motywację, mi chcieli dać gdybym sam konfigurował samochód. Z placu za swój dałem 43,9 kzł i już na grupę nic nie chcieli dać. Tyle, że wydębiłem czujniki i dywaniki.
Jak kupujesz ubezpieczenie w UK to pytaja o zawod. Zapewne w PL tez tak bedzie.
Mój kupiony na Noc Cudów tego roku. HB wersja Lounge 1,4 95 dodatkowo z kołem pełnowymiarowym i AA. Dałem 53700zł. Cena wyjściowa była 66700zł.
Znizka na grupe to wmawianie przecietnym ludziom ze sa dla fiata wyjatkowi ;-). I da sie taki rabat dostac innymi metodami. Moglem z niej skorzystac (naleze do jednej z grup rabatowych) ale poszedlem z rozmowami krok dalej i dostalem znizke vip czyli jeszcze 5 stówek. A nie jestem żadnym vip (no może dla kilku bliskich osób ;-)) a zwłaszcza dla takiego koncernu :). Gdybym był to bym od nich kupował maserati. To tylko pretekst dla handlowca żeby mogl cos FCA w papierach napisać.
Salon w Łodzi, Tipo SW 1.4 T-Jet S Design, finalnie rabat 5.600 + hak oraz wiązki gratis, wyszło łącznie 88.300
Hej witam wszystkich. Ja dostałem następującą ofertę na białe tipo 1.4 95KM HB lounge 2018 w pormocji "push" (produkcja auta marzec, Przebieg 0km).
- opony Goodyear 4seasons wielosezonowe
- przedłużenie gwarancji +1 rok ( w praktyce gwarancja 2 lata 10 miesięcy ponieważ auto zarejestrowane na Dealera)
- Jeden serwis gratis
- Dywaniki
- Czujniki Parkowania tylnie
- Koło zapasowe
- Funkcja Android Auto ( Seryjnie dostępna dopiero od nowszych wersji)
58200 zł jako osoba indywidualna, zero zniżek dla grup zawodowych czy na firme.
Skonfiguruj sobie auto będziesz wiedział ile obecnie trzeba dać za taki model
https://www.fiat.pl/tipo/konfigurato...back/#/version
W marcu jeszcze nie było dopłaty do białego lakieru obecnie jest 2400 więc to sobie odlicz
Witam, mam pytanie do was czy taka oferta jest atrakcyjna?
Tipo lounge z t-jetem wersja HB z pakietem style i tym kolorem czerwonym darmowym za 69500.
Mimo, że są te wyprzedaże to mam wrażenie, że mogliby dać większy upust.
Auto do odbioru by było za 3 miesiące.
Wydaj mi się ,że za dużo.
Właśnie, jakby w tej cenie można było zmienić kolor, lub ten pakiet z kamerką dodać to człowiek by się zastanowił. Byłem w dwóch salonach to z pierwszego gość miał się odezwać co do jazdy i ewentualnej innej oferty ale olał ciepłym moczem. Z drugiego pani żyła swoim życiem, jacyś handlowcy nie mrawi w porównaniu do trzech innych marek które odwiedziłem.