To jest widok strony w wersji do druku
-
A ma ktoś jeszcze plik licencji do wersji 1035 ?
To będzie taki plik : Europe-102098.meta.dct
Jak ktoś ma jeszcze na pendrivie czy na dysku to niech się podzieli.
Bo niestety już skasowałem, a wolę mieć instalkę też wersji 1035 - resztę plików instalki 1035 mam, tylko brakuje mi pliku licencji.
-
-
-
JackTheNight - ściągam tą mapę 1040 z tego linku co wskazałeś. Na mojej stronie dalej pokazuję że nie ma map. Tylko jak można ściągnąć nawet mapę płatną bo w tej chwili ani tak ani siak ;)
-
Zaktualizowane bez błędów. Wg informacji mapy są datowane na październik 2019.
-
Cytat:
Napisał
Jaxon
Żadne aktualizacje nie są obecnie dostępne w witrynie Map Update. Skontaktuj się z autoryzowanym warsztatem FCA, aby sprawdzić dostępność nowej mapy - taki mam komunikat a 1035 to już dawno pobrałem. A może zakończyło się dla niektórych darmowe pobieranie i trzeba coś innego zrobić aby pobierać chociaż za dopłatą ;)
Kupiony wrzesień 2017 ,3 lata byłoby w wrześniu 2920 roku ,czytałem tutaj że ktoś ściągał nowe wydanie ,teraz mam chwilę czasu zalogowałem się i czytam aktualizacje niedostępne ,w co gra Fiat
-
Cytat:
Napisał
tipomirek
Kupiony wrzesień 2017 ,3 lata byłoby w wrześniu 2920 roku ,czytałem tutaj że ktoś ściągał nowe wydanie ,teraz mam chwilę czasu zalogowałem się i czytam aktualizacje niedostępne ,w co gra Fiat
U mnie zakup czerwiec 2017r i wczoraj bez problemu pobrałem wersję 1040.
-
Cytat:
Napisał
steyr
U mnie zakup czerwiec 2017r i wczoraj bez problemu pobrałem wersję 1040.
Na logikę myśląc to za 2017 rok 2018 i 2019 rok do września to 3 lata pobierałem i zablokowali ale piszesz że masz z czerwca i pobrałeś i to mnie zastanawia dalej co jest u mnie
-
Cytat:
Napisał
tipomirek
Na logikę myśląc to za 2017 rok 2018 i 2019 rok do września to 3 lata pobierałem i zablokowali ale piszesz że masz z czerwca i pobrałeś i to mnie zastanawia dalej co jest u mnie
O, panie, żeby wyliczyć że od września 2017 do września 2019 są 3 lata to naprawdę niezła logika musi być. :lol:
-
U mnie ten samo problem:
Cytat:
Update not available
No updates are currently available on the Map Update website. Contact your FCA authorised workshop to check new map availability.
Auto kupione w październiku 2017 czyli już po gwarancji ale aktualizacje map powinny być do jesieni 2020.
Mam radio Uconnect z ekranem 5" i tutaj pytanie: czy ktoś z Was z takim samym radiem może obecnie pobrać mapy do swojego auta?
-
U mnie może być koniec okresu - zakup w październiku 2016 :/
przynajmniej jeden problem rozwiązany.
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Witam, tez mam problem z dostepnością map na maps.mopar.eu. Moja gwarancja leci od luty 2018 to chyba nie chodzi o termin, zresztą 1030 i 1035 ściągnąłem bez problemu. Nie czekając ściągam mapy z tego linku i moje pytanie czy aktualizują się bez problemu, czy to są te same pliki co na mapsmopar ?
-
Dokładnie te same, bo są z maps.mopar.eu
-
Ja wczoraj sprawdzałem i mam po zalogowaniu dostępne mapy 1040 - niestety coś mój laptop marudzi i przerywało mi pobieranie. Dziś spróbuję jeszcze raz.
-
Cytat:
Napisał
marmak
Witam, tez mam problem z dostepnością map na maps.mopar.eu. Moja gwarancja leci od luty 2018 to chyba nie chodzi o termin, zresztą 1030 i 1035 ściągnąłem bez problemu. Nie czekając ściągam mapy z tego linku i moje pytanie czy aktualizują się bez problemu, czy to są te same pliki co na mapsmopar ?
Ze strony moparu ściągnąłem od końca 2017 roku chyba 7 razy ,teraz mam pustkę brak map 1040 i ściągnąłem dzisiaj z linków kolegi wyżej, wgrałem na pena i może jutro wgram w autko ,jak wszystko pójdzie normalnie to jak to jest z licencją i darmowymi mapami po 3 latach ,ktoś kupi teraz auto ,wstawi linki na forum a inni co kupili Tipo w 2016 roku spokojnie sobie wgrają nowe mapy czy będzie blokada