Na szczęście jutro o 10 odbieram autko, w sobotę po pracy pierwsze większe testy w trasie. Nieomieszkam się dopisać z recenzją i zdjęciami mojej sztuki :)
To jest widok strony w wersji do druku
Yes, yes, yes! Dziś doczekałem się i ja :smile:
Szary colosseo - kolorek cudo. Wersja najuboższa wzbogacona o LPG. Stoi teraz na dworze i moknie ten mój Tipek.
Nie wiem, czy nie jestem jedynym na tym forum, ale muszę się zwierzyć, że Tipo w realu zobaczyłem dopiero dziś w salonie, jak go odbierałem :lol: Wiem, hardcore. Mam coś takiego, że jak coś mi się spodoba, to nie ma, że boli :-)
Szacun t.tomek imienniku
Niestety jedno bo na większą "sesję" nie było czasu ;)
Załącznik 25878
Bardzo ładne autko gratuluje!!!!!!!! czekam na więcej zdjęć i na temat o twoim aucie. Widzę że halogeny są takie jak w wersji SW i HB:smile:
Jak będziesz robił więcej zdjęć autka to prosił bym o zdjęcie tego radaru. A jak pierwsze wrażenia?????
Nigdzie w cenniku żadnej wersji nadwoziowej nie widzę Pakietu Bezpieczeństwo. Wiesz gdzie jest informacja o tym pakiecie???
Załącznik 25880
A wrażenia? Jak już gdzieś pisałem same plusy.Jestem wręcz zachwycony.Począwszy od wyglądu,wnętrza,właściwościach jezdnych poprzez wyposażenie i skończywszy na skrzyni automatycznej :)
Kurcze te stare halogeny a'la Croma chyba ładniejsze jednak.
Wszyscy mają Tipo, mam i ja. Właśnie wróciłem z salonu i krótkiej przejażdżki nowym nabytkiem. Pierwsze wrażenia - jest świetnie. Tipo POP czarny metalik z pakietem style, tempomatem, przeciwmgłowymi, bluetooth, kołem zapasowym i skórą na kierownicy jako wisienka na torcie, zdjęcia będą jak tylko pogoda będzie ciekawsza :)
Wysyp nowych tipo w tym tygodniu[emoji1]
Europa zachodnia sie nasyciła to teraz można produkować na inne rynki ;)
Hej zastanawiam sie czy nie nagrac ktrotkiego filmu z testami -jazda glosnosc itd itd. plus ogolnie wrazenia z posiadania Tipo. Ale moim zdaniem za wczesnie na to:)
PS. Oglądałem dzis hatchbacka i kombi w salonie. Kombi jest mega. z zewnatrz jedno z najladniejszych kombi na rynku. Wnetrze akurat wole w sedanie jakos. nie podoba mi sie uconnect 7 wyglada jakby ktos na kropelke tablet przykleil. Hatchback mniej mi sie podoba niz sedan. W kobi dodatkowo jest lepiej wykonany tylny podlokietnik.
Postaram sie potem wrzucic jakies fotki jesli jakie bede mial zdane do wrzucenia:)
Z tym filmem do bardzo doby pomysł jak najbardziej cię do tego zachęcam. Kombi też mi się bardzo podoba jeden z najładniejszych aut w tej klasie:smile::smile::smile: