Siemanko! Jako że w swoim życiu miałem już trzy fiaciki to po kilku latach przerwy znów stałem sie posiadaczem czwartego z kolei ;) Mam nadzieję że się przydam na tym forum a i czasem coś z niego wyciągnę dzięki Waszej pomocy:)
To jest widok strony w wersji do druku
Siemanko! Jako że w swoim życiu miałem już trzy fiaciki to po kilku latach przerwy znów stałem sie posiadaczem czwartego z kolei ;) Mam nadzieję że się przydam na tym forum a i czasem coś z niego wyciągnę dzięki Waszej pomocy:)
Cześć, jestem Krzysiek zapisałem się do klubu celem wyszukania i zakupu Fiata Croma FL w automacie.
Liczę, że lektura tego forum jak i Wasza wiedza pomoże mi podjąć dobrą decyzję i za jakiś czas będę mógł uzupełnić profil konkretnymi danymi samochodu.
Jeżeli to nie kłopot to pokierujcie mnie w odpowiednią stronę a jak zakup dojdzie do skutku to wspólnie napijemy się czegoś chłodnego :) .
K.
Witam forumowiczów. Od 3 lat użytkuję Grande Punto 1.4 T-Jet i na 99% następne auto również będzie włoskie.
Witam wszystkich:)
Witam wszystkich Punto Evo 2009 silnik 1.4 8V Załącznik 38774
Witam
Od 6 lat jestem posiadaczem Cromy 1,9 150km. Samochód ogólnie fajny ale niestety trafiłem chyba na kiepski egzemplarz :( czyli przeszedłem już przez wtryski, turbinę, EGR, skraplacz klimatyzacji, klamkę kierowcy od wewnątrz i zewnątrz, daszek przeciwsłoneczny oraz dźwignię opuszczania oparcia pasażera. Część rzeczy wykonuję samodzielnie i dziękuję za różne wskazówki na forum są one naprawdę bardzo pomocne.
Pozdrawiam
Michał
Witam. Poszukuje programiku do ELM327.....wypróbuje ten i dam znać . Pozdro :)
Hej :) Kupiłem Brerę :D
Witam wszystkich)))
Dzień dobry.
Hello, naprawdę można się tu sporo rzeczy dowiedzieć ;)
Witam serdecznie
cześć wszystkim
Witam wszystkich :)
Cześć Wszystkim! Przybyłem szukać rozwiązań dla multiplowych problemów! :)