Witam nowych forumowiczów
To jest widok strony w wersji do druku
Witam nowych forumowiczów
witam Was ciepło w Nowym Roku
Dzień dobry, cześć i czołem
Powitać Wszystkich ;) Zaległe życzenia:) dla Wszystkich Fiatomaniaków a w szczególności Pandomaniaków
witam wszystkich :)
siema wszystim jestem nowy na forum.wczoraj kupilem Ulysse 2.2 JTD i juz musze fap dolac.pozdro szukam cos w stylu sam naprawiam tylko zeby bylo po polsku
czesc wszystkim ..........
Witam wszystkich posiadaczy Fiatów, szczególnie Bravo jtd 105 ;p
Jestem nowym uczestnikiem ww forum. Bardzo miło jest mi do Was dołączyć. Posiadam Fiata Stilo 1,6 16 V heh moją srebrną strzałę. Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam w Nowym 2012 r.
Witamy się w tym dziale, nie tworzymy nowych tematów ;)
Witamy nowych klubowiczów :)
Witam wszystkich posiadaczy Fitaów, a w szczególności posiadaczy BBM - ów.
Witam serdecznie wszystkich fanów Fiaciorów
Witam wszystkich. Pomocne forum !
Witam wszystkich serdecznie :dlon: oczywiscie forum słuzy pomocą ;)
Tu jesli ktos zechce, moze pomóc forum http://fiatklubpolska.pl/cart.php?do...ct&productid=4
Forum pomogło Tobie wspomóż i Ty je:):P
Witam wszystkich na forum :-)
Witam wszystkich Fiatowców Forumowiczów :) Pozdrawiam.
Witam wszystkich w Nowym 2012 roku i życzę przyjemnej eksploatacji swoich pojazdów.
Jestem właścicielem Lanci Thesis od roku i na forach chętnie wymienię się informacjami o systemach elejtronicznych w tym i innych pojazdach.
Pozdrawiam Andrzej.
Witam serdecznie, dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem Fiata Pandy 1,2 dynamic z 2005r. w dość bogatej wersji wyposażenia.
Widzę, że rejon świętokrzyski (podobnie jak w przypadku klubu MazdaSpeed) jest jakiś taki nijaki, a tu jest wręcz pusty co mnie martwi... Mam nadzieje że uda się go jakoś rozruszać i znajdą się do tego chętni.
A tak w ogóle ktoś ze starych bywalców czyta te powitalne wypociny ? :)
EDIT down:
Niebawem się pojawi, najpierw trzeba doprowadzić wszystko do ładu i co nieco poprawić. :)
Witamy
każdy tu zagląda:) dodaj swoje autko do działu moje auto i opisz:)
Dzień dobry,jestem nowy, witam KOLEŻANKI I KOLEGÓW, posiadam już inny samochód a mianowicie Punto Evo 1.4v8-Mylife. Nowe auto więc się uczę i czytam.