Pozdrawiam klubowiczów.
To jest widok strony w wersji do druku
Pozdrawiam klubowiczów.
witam wszystkich
Czesc wszystkim
Dzień dobry, na razie jeżdżę SC 0.9, ale już kupiona Idea 1.3 JTD. :D
Witam już parę postów na forum napisałem, ale się nie przywitałem. Moi drodzy jeżdżę od niedawna Fiatem Tipo 1.4, kupiłem używany i jestem bardzo zadowolony tym autem. Kiedyś miałem Pandę II przez 7 lat. Nieoceniony samochód to był.
Teraz znów wróciłem do Fiata i cóż.... myślę, że trochę tu na forum posiedzę z Wami.
Pozdrawiam.
Siemka wszystkim jestem świeżakiem:redface:
Witam wszystkich
Cześć. Jestem posiadaczem Fiata Scudo 1.6 2008r
Cześć !
Cześć witam wszystkich , miło zagościć na forum
Cześć.
Od prawie miesiąca ogarniam Cromę 1.9 JTD. Auto mam z Belgii od pierwszego właściciela przebieg 159 tys. Na razie same pozytywy. Już do tej pory dzięki forum zaopatrzyłem się w ELM oraz FES i skorzystałem z kilku cennych wskazówek. Auto jest do dopieszczenia ale jak na razie wygląda na to, że udało mi się zakupić fajny egzemplarz. To mój pierwszy Fiat ( za Audi lub VW nawet się nie rozglądałem :P ). Oczywiście wielkie zdziwienie w gronie znajomych pt. Coś Ty k...wa kupił?! Ale jak 9 lat temu kupiłem Peugeota to też każdy mi powtarzał, że nic na F się nie kupuje, a ja uwielbiam mojego Peugeota, a od miesiąca moją Cromę. :redface: Zawsze byłem jakiś inny :lol: Także poznajemy się z moim autkiem i mam nadzieję, że staniemy się pełnoprawnymi członkami Forum. :cool:
witajcie witajcie ;)
Hi, i'm Giovanni from Italy.
siemka witam wszystkich
hejo wszystkim