No to na kompletne zamkniecie S3 sie nie zalapałeś bo było pózniej
To jest widok strony w wersji do druku
No to na kompletne zamkniecie S3 sie nie zalapałeś bo było pózniej
Bardzo dobrze, że piszecie o wyjazdach. Wiadomo, że chata wolna :tongue Fora czytają również inni zainteresowani :tongue
Dzisiaj Tipo przegonione w trasie i wynik spalania widoczny na desce to 5,8
Oczywiście nie było się bez stania w korkach po 10 minut każdą stronę.
Załącznik 40469 Załącznik 40468
Mój w okolicach a raczej ponad 10 l lpg tempomat 140 i co jakis czas 160 w razie potrzeby żeby nie tarasować przejazdu.
...witam...moj królik dostal nowa przednia szybe :) wymiana z ubezpieczenia w wyznaczonym warsztacie przez ubezpieczyciela w Szczecinie...no problema :) plus moj picus glancus...autko jak nowe...bedzie do sprzedazy od sierpina :)
co kupujesz?
Wszystko zależy od udziału czasu pracy na biegu jałowym. On wtedy nie zlicza faktycznego zużycia tylko fix. 2 l/100 i to może zniekształcać wynik bardziej lub mniej.
a tymczasem tipek w ciagu 4 dni trochę się najezdzil.
Trasa Zabrze - Sianożęty i powrót
Po drodze zwiedzanie
1300km
Załącznik 40475
Załącznik 40476
Załącznik 40477
W weekend wymiana oleju i filtrów, przegląd po 100 tys w ASO i ... śmiga dalej :lol:
No u mnie podobnie Katowice - Międzyzdroje - troche tam - Katowice razem ok 1500 km. Niestety ustawiłem kiedyś trip B że się resetuje przy każdym odpaleniu i zapomniałem o tym i zacząłem nim mierzyć dystans i kiszka z dokładnych pomiarów. Ale takie spostrzeżenie - w sumie żadne odkrycie: tempomat 140 spalanie ponad 10 lpg, tempomat 125 z klimą spalanie 8.9 l (auto po chipie na ok. 140 KM/250 Nm). Bardzo podoba mi się po chipie łatwość z jaką przyspiesza z tych ok 120 kmh do 150-160 no chyba że efekt placebo ale elastyczność dość łatwo zmierzyć). Btw jest tu ktoś z szarym tipkiem kombi na blachach PO?
No i mam wrażenie że z roku na rok jest coraz lepiej z kulturą i życzliwością na drogach, idzie to w parze z coraz lepszymi autami jakie po nich jeżdżą (no chyba że tłum januszy/psów ogrodnika (sam szybciej nie moge to tobie też nie dam itp.).