Witam wszystkich ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich ;)
Witam serdecznie:smile:
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Dzieńdobry
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Witam:wink:
witam wszystich
Witam forumowiczów
Witam wszystkich wlasnie kupilem cienkiego i szukam info o jego bolaczkach.
witam wszystkich
Witam wszystkich . Jesli ktos by mial problem z tipo oferuje pomoc posiadam wszystkie schematy elektryczne i nie tylko
witam serdecznie. Jestem nowym klubowiczem od dzisiaj i zwracam się z prośbą o udostępnienie mi schematu instalacji elektrycznej Fiata Seicento Sporting 1999.
z góry dziękuję,
RyszardF
Cześć, szerokości
Witam,
dzięki za przyjęcie do grupy
Witam wszystkich "alfistów". Zaczęło sie od 156 1,6 Twin Spark, potem 156 1,9 JTD, a teraz Giulietta 1,4 TB. Pozdrawiam.
a ja osobiście mam starego paska - którego żona każe mi się pozbyć (i chyba coś zaczarowała - bo faktycznie chyba jego dni są policzone) i namawia mnie na pandę (bo sama chce nią jeździć :D) mamy (ona ma) multiplę - i tutaj trafiłem za sprawą właśnie multipli - padła coś skrzynia biegów :| zobaczymy czy uda mi się coś tutaj na ten temat znaleźć - lub ktoś coś doradzi jakiego fiata kupić małego na miasto.
Witam wszystkich
Witam wszystkich :)
Trafiłem tu przypadkiem :)
Mamy z żoną Fiata Punto II FL z 2004 r.
Piszę "mamy" bo...to żona nim jeździ :) ja nie mam nawet prawka :) Jakoś nie chce mi się robić :) Ale wszelkie modernizacje, naprawy, przeglądy, zmiany wyposażenia (np. delikatny tuning optyczny), przeglądanie stron z poradami, załatwianie mechaników itd. to moja działka :)
Cześć. Kupiłem TIPO i oto jestem :smile: