Się macie ludzie :hipis:
To jest widok strony w wersji do druku
Się macie ludzie :hipis:
Witam. Właśnie stałem się posiadaczem Fiata.
Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)
Cześć Wszystkim :smile:
Dzień dobry wszystkim ☺️ jestem nowy na forum i poszukuję kolegów którzy posiadają bravke w wersji hgt ☺️☺️☺️
Cześć wszystkim.
Kupiłem Fiata 500X z USA - jak narazie zaskakuje cenami częsci (ceny auta mocno premium) - w trakcie dostosowywania do standardów UE. Pozdrawiam.
Witam.
Pomagam sasiadowi przywrocic do zycia Coupejke 2.0 turbo.
zyczcie mi powodzenia i trzymajcie kciuki.
Hello, jestem Patryk, jestem nowy :), naprawiam auta, jestem głodny wiedzy i szukam jej wszędzie :), pozdrawiam... :)
Hello here from England!
Witam wszystkich użytkowników jestem posiadaczem Cromy od 4 lat
Witam.
Mam Bravo 1.6 z 2012 r. od 3 lat. Dziś mam pechowy dzień bo zaliczyłem pierwszą obcierkę a chwilę potem wyskoczył komunikat "wymień olej",Wcześniej miałem Bravo 1.9 z 2001 r.
Czesc, Wszystkim !!!!
Czesc wszystkim
Witam,
Kupiłem właśnie w Niedzielę dla żony Fiata Bravo II 1.4 T-Jet 120KM 2008r. Zawsze byłem fanem Hondy, ewentualnie grupy Vag jednak natrafiła się okazja i proszę bardzo pod domem zaparkował Fiacik. Ogólnie zaskoczył mnie jakością materiałów i wykończenia. Mam nadzieję że również trwałością [emoji6] Choć kierownica już obszyta to jeszcze do wymiany kwalifikuje się gałka skrzyni biegów [emoji6] Tak się wkręciłem, że zastanawiam sie czy dla siebie nie kupię jakiegoś rodzinnego Fiaciszcza lub Alficzki. [emoji6] Skrzynia jeszcze nie posiada objawów awarii i mam nadzieję, że swoje posłuży [emoji6] Ciao [emoji6]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...223375575d.jpg
Wysłane z mojego Mi A3 przy użyciu Tapatalka
Myszka 1.6 :)