Witam wszystkich.....
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich.....
:D ale to głupie. Wszyscy witają się pewnie tylko po to żeby ściągnąć pliki z downloadu. Mam nadzieję, że zdąże pobrać zanim ktoś mi da bana za dosadne stwierdzenie faktu ;)
Witam wszystkich serdecznie :) Jak mi się spodoba to zostanę na dłużej jak mnie nikt nie wywali ;)
_KUKI_nikt tu nikogo nie wywala.
Mam nadzieję, że zasoby forum będą pomocne, ale żywię też w/w że choć część tych "Wszystkich" zostanie na dłużej i się trochę poudziela.
Witam wszystkich użytkowników :smile:, jestem tu nowy
witam wszystkich
witam wszystkich!
Witam wszystkich fiatowiczów:redface:
Witam wszystkich serdecznie i mam nadzieje, ze sie zaklimatyzujecie ;) :dlon:
siemka wszystkim tak jak kolega pisze wszysscy sie tu witaja tylko po to zeby ciagnac download
Witam, jestem doji, oprócz punta II grzebię w elektronikę, w razie potrzeb służę pomocą.
Witam forumowiczów, wczoraj nabyłem Fiata Marea 2002 1.9 JTD i postanowiłem poszerzyć wiedzę na temat w/w samochodu. Pozdrawiam!
Witam wszystkich miłośników marki fiat :) Jestem z Gdyni i posiadam Fiata Bravo z silnikiem 1.4
Pozdrawiam
Witamy
:smile:
Witam wszystkich :dlon: i proszę o zapoznanie sie z tematem ;) http://fiatklubpolska.pl/cart.php?do...ct&productid=4 oczywiscie to nie obowiązkowe, ale moze pomóc, niestety, ale prowadzenie tego forum takze do tanich nie nalezy ;) Pomyślcie
Serdecznie witam wszystkich ;) już nie raz pomogły mi informacje zawarte przez innych użytkowników na forach tej stronki, za co z gory wszystkim dziekuje...i z przyjemnoscia dolaczam do Waszego grona :) Pozdrawiam :)
Witam i pozrawiam
Witam wszystkich forumowiczów:)
Posiadam Fiata Bravo 1.4 '97
Witam na forum , jestem nowym klubowiczem ...POZDRAWIAM ..:confused:
Również witam serdecznie wszystkich forumowiczów:) Mam nadzieję, że razem będziemy sobie pomagali przy naszych Fiatach.
Witam serdecznie.
Mam nadzieję, że to forum pomoże mi rozpracować moja alfę ;)