Ja 4,5 roku temu dałem 300zł i był mega zadowolony :D
P.S. ale temat znalezlismy sobie :P
To jest widok strony w wersji do druku
Ja 4,5 roku temu dałem 300zł i był mega zadowolony :D
P.S. ale temat znalezlismy sobie :P
Hehe ze mną lepiej tematu nie zaczynać bo nie potrafie przemilczeć takiej biernej postawy owieczek i chamskiej postawy klechy.. To że oni są tacy - ok - nie oni jedni.. Ale tylko oni zasłaniają się tak szczytnymi wartościami jak przykazania, w które sami nie wierzą. A teraz najgorsze jest to że winni są sami wierni - tak zacofanego narodu dającego się robić w bambuko ciężko znaleźć na zachodzie.. Niestety ;-)
Ja z żoną brałem ślub w obcej parafii. U mnie robili oczy "że tak się nie da" zaś u żony chcieli jak za ślub za wydanie papierów. Na szczęście przynalezelismy od roku do innej 3ciej parafii oboje i tam za Bóg zapłać wydali na oryginalnym papierze potrzebna zgodę. Ksiądz w tej parafii w której chcieliśmy sakramentowac powiedział Bóg zapłać za usługę. Daliśmy 500zl gdyż czuliśmy się zadowolenii. Tak więc co parafia to inna historia.
Wszystko zależy, na jakiego księdza się trafi - z powołaniem, czy z żądzą pieniądza
myślę że temat księży zakończymy bo nie tylko mi to ciśnienie podnosi a po co się denerwować :D
dziś taki fajny zestawik ustrzeliłem w kaliszu: Załącznik 14114Załącznik 14115
jakiś spocik był na parkingu Galerii Kalisz i parę klasyków po mieście śmigało.
Klasyki to fajna sprawa, mieć taką starą 500-kę to marzenie :D.
Ja dziś odebrałem fotel do Lusi. Z racji że mój fotel kierowcy był w fatalnym stanie i lewego w dobrym nie można było kupić dorwałem fotel pasażera. Po przekładce tapicerki mam fotel w rewelacyjnym stanie lecz niestety z jaśniejsza tapicerką :D Niby beż ale nie taki, wniosek?? Lybry z beżową alcantarą i beżowymi pasami miały lekko jaśniejszą tapierkę niż te same Lybry z czarnymi pasami :D
Taka oto akcja się działa dzisiaj w moich okolicach ;-)
94ka to trasa którą jeżdżę codziennie po kilka razy - praca, dziewczyna i inne sprawy.
Gość- Niemiec autem VW phaeton - nie zatrzymał się do kontroli i nie chciał opłacić bramki na autostradzie , zaczął uciekać, staranował dwie bramki na autostradzie, dwa razy potrącił policjanta tego samego, uciekał przez 180 km - nie pomogły przebite opony, sztuczny korek.
Tak w skrócie, a tu całość
Ja Nie zatrzymały go sztuczny korek i strzały. Finał pościgu przez dwa województwa
W radiu dziś o tym słyszałem.
Nawiązując do tego sztucznego korka. Dla mnie to co najmniej chore i policja powinna odpowiedzieć za narażenie życia osób 3. Przecież to jakiś skandal. Dodatkowo strzelanie w terenie zabudowanym,gdzie jest pełno ludzi i o np. Ryszet nie trudno!
Akcja trochę na wariackich papierach.
To moje zdanie oczywiście
Oczywiście masz rację. Przy zatrzymywaniu go w Bolesławiu policjant strzelał w opony wiedząc że wokół są w autach ludzie.
Ale jak wiemy, Polska policja nie zaskakuje płynnością działania, do tego nasze prawo.
Pogoda dopisała, więc dziś trasa Polsko-Czeska
http://www.endomondo.com/workouts/
Paliwo drogie, dlatego dziś z innej beczki. Jak codziennik, to codziennik ;)
Podczas ostatnich wakacji moja waga "lekko" zaczęła wykraczać ponad normę i od tamtej pory próbowałem zmienić dietę. Samo żywienie niewiele dało, dołączyłem siłownie, a od wiosny rower, ogród i od początku marca bieganie. Ta moja 'inna beczka' to właśnie bieganie :) Na początku ledwo przedreptałem 1,5km i kolka, dziś po raz pierwszy zaliczyłem 90 minut ciągłego biegu oraz w tym czasie dystans ponad 12km :D O 14,5kg mniej przez grzeczność nie wspomnę, BMI już w normie :mrgreen:
TMK nic tylko pogratulowac ;) ja tez zamierzam trochę zacząc biegac, bo rower, to będzie na pewno (tylko muszę kupic) ;) ale jakos sie zebrac nie moge ;)
TMK Moje gratulacje, początki zawsze są trudne, 14.5 to duuuuuży sukces tak trzymać =D>
Panowie, dziękuje :)
Egon, zastanów się jaki chcesz rower. Lata temu śmigałem na kolarzówce, później długa przerwa. Ze trzy lata temu kupiłem trekkingowy unibike vision gts i jest niezły, jednak czasami trochę mi brakuje prędkości. Utrzymanie na takim średniej około 20km/h jest już wyzwaniem, piszę oczywiście o dłuższych trasach. Na dzień dzisiejszy chyba bym jednak kupił rower na szosę.
Jak będziesz chciał trochę pobiegać, poczytaj o planie 6 tygodniowym. Jest łatwy i płynnie wymusza regularność treningów bez względu na pogodę :)
Dobry dystans jak na początek. Gratuluję i życzę dalszego zapału.
Potem zobaczysz, po 15 km będziesz mówił, że mało i dobiejesz do 30 km na trening; )
... a ja własnie sobie zrobiłem tosty, żeby poczytać trochę na forum... a Wy mi tu o zdrowiu... aż mi głupio :)