witam wszystkich jestem posiadaczem punta i pandy i juz od dłuższego czasu przeglądam forum .a teraz postanowiłem sie zarejestrować
To jest widok strony w wersji do druku
witam wszystkich jestem posiadaczem punta i pandy i juz od dłuższego czasu przeglądam forum .a teraz postanowiłem sie zarejestrować
Witam, wszystkich
Witam wszystkich , jako "nowy" ... a może jednak nie nowy . Wiele lat temu byłem forumowiczem że tak siebie nazwę i w FKP i oczywiście TTT , w końcu Tempra to początek przygody z Fiatem . Pozdrowienia dla kolegi Miszko .
Witam wszystkich serdecznie
Witam wszystkich. Zameldowałem się tu ponieważ zakupiłem Fiata Croma. Nie jest to pierwszy Fiat w moim życiu. Na maluchu zdawałem prawko jakieś 30 lat temu ;) potem był pierwszy 125p. W czasach już bardziej nowożytnych korzystałem ze służbowego Fiata Palio Weekend 1.2 B+G. Tym autem przejechałem w sumie 288 tys. I ... nigdy mnie nie zawiódł. Dzielnie mi służył w pracy ale tez na urlopach. Wiadomo samochód służbowy to najlepszy samochód terenowy. I faktycznie Palio dostawał w kość ale nigdy się nie zepsuł. Nawet wymiany elementów zawieszenia czy układu kierowniczego nie były jakość częste. Poprostu standardowe zużycie. W firmie były tez inne fiaty dostawcze i tez nie było z nimi problemu. Dlatego tez postanowiłem zakupić Cromę, mając na uwadze to iż dotychczasowe doświadczenia z Fiatem były pozytywne.
I tak zawitałem na to forum, bo lubie wiedzieć czym jeżdżę i jak sobie samemu naprawiać i diagnozować ewentualne niedomagania.
W miarę możliwości będę się udzielał, chociaż przyzwyczajony jestem do szukajki i bez potrzeby nie zadaje pytań na które można znaleźć odpowiedzi.
witam bardzo serdecznie
Siemanko wszystkim :)
Cześć wszystkim, pozdrawiam z Bydgoszczy, Bravo MJ
Witam klubowiczow dolaczylam do waszej grupy z moim stilo pozdrawiam
Hejka wszystkim:)
dzien dobry :)
Witam wszystkich Marcin
Witam Jestem nowy .Pozdrawiam z Warszawy .Idea 1.4 16 V Emotion .
Cześć, witam klubowicze!
Cześć! Miło was poznać.