Cudna
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
To jest widok strony w wersji do druku
Cudna
to chyba pierwsza sztuka do kupienia w Polsce. Nie widziałem wcześniej tej 8C
To nie jest czasem zwykła reklama? Na zdjęciach widziałem palmy ...
Nawet jesli nie jest to tylko reklamowka to auto może byc dopiero do sprowadzenia. O ile chętny się znajdzie.
Chodzi o sam fakt że jest już możliwość jego kupna w "promocyjnej" cenie. Do niedawna w ogóle nie nawet na Allegro nie było takiej możliwości. Pewnie dlatego że to włoskie auto :P
Idealna na nasze dróżki i tysiące fotoradarów ;)
takim czyms to się chyba tylko w niedziele wyjeżdża bo szkoda ;D ale fakt przy takim aucie 24 punkty starczą na pierwsze 5 minut jazdy :D
http://allegro.pl/zbyszko-3-cytryny-...ium=LikeButton
hehe...Jeden dzień i już fejs zarażony, allegro...ale zaczynają już usuwać
chyba teraz coś z ceną nie tak ...
Ciekawi mnie tylko co jest niezgodne z regulaminem że aukcje zakończono
komuś przeszkadzało tak samo. jakiś czas temu ktoś sprzedawał nexie z napisem JASZCZĄB, aukcja została szybko usunieta
Cena bo osiągnęła milion złotych...
za nexie milion??
Nie, za napój
Ale nie rozumiem co w tym złego?
"chłopaki usuwamy aukcje bo za drogo sprzedaje"
Skoro oferuję jakiś produkt który uda mi się sprzedać za więcej niż jest wart to chyba mam do tego prawo? Nie lubię czegoś takiego "skoro ja nie zarobie to inny też nie zarobi usuniemy aukcje"
Allegro też nie chce problemu a wiadomo, że napój sprzedany za bańkę na pewno nie przejdzie bez echa.. Wolą usuwać głupkowate ofety..
Co do nagrzewania wody - kurde fajna sprawa. Dziś -10 w Bdg prawie i znów problem zimna w aucie.. Tu przede wszystkim problemem jest kiepsko działająca nagrzewnica bo wskazówkę mam już z 5mm od połowy a w aucie i z nawiewów raczej ognia nie ma - niby ciepłe ale tylko ciepłe a nie gorące. Na pewno błędem było gdy wymieniałem nagrzewnicę, że nie uszczelniłem jej dodatkowo na obwodzie. Tak była oryginalna więc tak wsadzałem i tą.. I teraz pewnie część powietrze idzie nie przez nagrzewnicę tylko bokiem. Ehh.. Tylko to znów 100 w plecy + jakiś sprytaśny moduł który by pewnie trzeba wykonać i zaprogramować..
Pisałem Ci co zrób, centralę tylko kupić i masz
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Dramat
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=xuw5bP_2oLU
Centralka to najmniejszy problem.. Bardziej chodzi o sam ogrzewacz..
Ciekawe co na to alternator bo to jednak trochę prądu bierze. A jak czytałem ostatnio jak się w 1.8 altka wymienia to trochę mi się odechciało ;)
Jak w każdym większym, jest problem.