Dzięki, jak zdaje egzamin na tipowskich plastikach to kupuję.
To jest widok strony w wersji do druku
Dzięki, jak zdaje egzamin na tipowskich plastikach to kupuję.
Daćka ponownie sprzedaje bolidy z fabrycznym lpg. Co ciekawe cena wzrasta jedynie o 1000 zł w stosunku do wersji bez lpg.
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Okazuje się, że Jezus też jeździ Tipo :lol: i nawet złapał kapcia ;)
Załącznik 37744
Mogę polecić te produkty od poorboy mam do opon już ze trzy lata i nie może mi się skończyć:smile: ten produkt sam muszę kupić.
Mam pytanie, skąd idą części do aso fiata, zamówiłem coś, zapłaciłem i cisza. Minął już tydzień. Po niedzieli zadzwonię, ale jestem ciekaw, ile to może trwać, może mnie zwodzą.
To płac przy odbiorze... albo zamawiaj od użytkownika tanifiat na alledrogo.... to Fiat w Suwałkach, fila z Ełku... śrubę do turbo kupiłem u nich poniżej 50zl, podkładki po 8 i wysyłka ze smartem gratis... jest w sumie kilku handlujących częściami do fiata na tym portalu w dobrej cenie...
Szukam jakiejś małej kamery na usb pod chińskie radio. Chciałbym to założyć gdzieś z przodu w atrapie, żeby mieć podgląd przy parkowaniu. Może znacie coś co podejdzie?
Witam, myślę o kupnie Tipo. Jednak nurtuje mnie parę spraw:
- czy xenony nie mają w Tipo systemu spryskiwaczy?
- od jakiego pakietu jest w pełni regulowana kierownica?
- czy warto brać z tempomatem?
Zastanawiam się nad 3-4 letnią używką, tak do 35k lub nowy golas. Co myślicie? Lepiej nowy i mieć spokój, czy dobry używany kupi się w takiej cenie?
Używka za 35 tyś, to też będzie raczej golas.
https://youtu.be/T3N7nDpxaDw
Silnik :roll:
Ewidentnie widać że to wina Tartarini ;) :) haha
Jesli ktos by mial problem z elektryka w tipo oferuje pomoc
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Również z lpg tartatini
Tu to dopiero silnik ładnie wyskakuje spod maski.
https://youtu.be/QJ0S3UNeZ_0?t=149
Pany czy pendrive 3.1 jest obsługiwany przez nasze auta.
Tak ale działa z prędkością 2.0. Jak go włożysz w kompie do gniazda 2.0 to zadziała ale wolniej, tu tez powinien zadziałać...