To jest widok strony w wersji do druku
-
Parę innych głupich rzeczy też wymieniają, ale nie chce mi się teraz tego szukać. Takie czasy, że teraz wszystko wypisują. Klient ma wtedy poczucie że dużo dostaje. Każda dziedzina życia ma teraz eksperta i doradcę. Niedługo nawet do kibla nie będzie można iść bez specjslnej procedury.
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
jak zobaczylem w specyfikacji ta naklejke to tez sie usmialem.
Ja to aż do dealera dzwoniłem zapytać o co chodzi bo bałem się że będę mieć jakąs jebitną reklamę ciao fiat na tylnej klapie albo szybie (wtedy nie wiedziałem jeszcze co to jest) haha
Wiecie, coś na wzór jak swego czasu połowa Ceed'ów jeździła z reklamą ichniejszej gwarancji na szybie, wkurzało mnie to jak mało co
-
Cytat:
Napisał
kammar
Ja to aż do dealera dzwoniłem zapytać o co chodzi bo bałem się że będę mieć jakąs jebitną reklamę ciao fiat na tylnej klapie albo szybie (wtedy nie wiedziałem jeszcze co to jest) haha
Wiecie, coś na wzór jak swego czasu połowa Ceed'ów jeździła z reklamą ichniejszej gwarancji na szybie, wkurzało mnie to jak mało co
Albo Suzuki albo nic... haha
-
Cytat:
Napisał
kammar
To ta naklejka po stronie kierowcy?
-
Cytat:
Napisał
kmlnvm
To ta naklejka po stronie kierowcy?
Ja ja akurat mam w daszku przeciwslonecznym
-
Ta naklejka jest w daszku aby dzwonić od razu za każdym razem jak wkurwia w aso albo coś padnie... o jak odłożysz na potem to zapomnisz, tyle tego jest...
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Ta naklejka jest w daszku aby dzwonić od razu za każdym razem jak wkurwia w aso albo coś padnie... o jak odłożysz na potem to zapomnisz, tyle tego jest...
Nie zdarzylo mi sie jeszcze .
-
Nabijam się, nie pisałem poważnie...
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Bo to baleno to japonczyk bieda ediszjon , dla szpanu ;)
Czy ktorys z producentow w liscie wyposazenia wymienia
- Filtr przeciwpyłkowy xD
- Lusterko wsteczne z regulacją dzień/noc xD
Akurat Suzuki nie kupuje się dla szpanu. W gazecie Motor był ranking marek pod względem prestiżu - Fiat był oczywiście nisko ale spośród kilku marek o mniejszym "szpanie" było właśnie Suzuki.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Cytat:
Napisał
ŻuczekM
Akurat Suzuki nie kupuje się dla szpanu. W gazecie Motor był ranking marek pod względem prestiżu - Fiat był oczywiście nisko ale spośród kilku marek o mniejszym "szpanie" było właśnie Suzuki.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Somsiad nie patrzy na rankingi a na to czym sie podjezdza ;)
-
Chciałem podzielić się na forum swoją głupotą.
Mianowicie, od jakiegoś czasu przeszkadzało mi, że czasem w czasie jazdy coś skrzypiało/stukało w lewych tylnych drzwiach. Nie potrafiłem za cholerę wyczaić, czemu raz stuka, a innym razem przez 100 km jest kompletna cisza. Rękę bym sobie dał uciąć, że to jest jakiś element w lewych tylnych drzwiach (zwłaszcza jak się naczytałem forum i postów ludzi, którzy narzekali że coś im hałasuje w drzwiach, jakaś uszczelka czy coś). Już sobie nawet wizualizowałem, że to może jakiś luźny kabelek w drzwiach, który czasem lata trochę luźniej i klepie o plastik, a innym razem może o coś zahaczy i dlatego jest cicho.
Wczoraj natomiast dokonałem odkrycia. EUREKA. To nie kabelek w drzwiach. To nie są nawet tylne lewe drzwi.
Klepie mi na wybojach ROLETA Z BAGAŻNIKA, konkretnie sama ta luźna końcówka jak jest na całego zwinięta :smile:
Wystarczy rozwinąć roletę do 50% i w aucie błoga cisza. :lol:
Tak więc żeby było w temacie - podoba mi się w Tipo spasowanie elementów, plastiki nie trzeszczą itp.
-
Ponarzekałem trochę w innym wątkach, dla równowagi kilka plusów:
- felgi 17 - chyba jedne z najładniejszych fabrycznych felg w tym segmencie
- dobre wyciszenie, w połączeniu z nieco niższymi obrotami na 6. biegu na ekspresówce jest całkiem przyjemnie
- audio fajnie brzmi i łączy się bez problemu z telefonem
- tryb wspomagania City, myślałem, że nie będę tego używać, ale jak raz włączyłem to tak już zostało
-
Co myslicie o ciaglym wlaczeniu trybu city? Nie ma nigdzie przeciwwskazan do ciaglego uzytkowania czy mozna go użytkować tylko doraznie przy ciezszych manewrach?
-
Cytat:
Napisał
Talarsw
Co myslicie o ciaglym wlaczeniu trybu city? Nie ma. Nigdzie przeciwwskazan do ciaglego uzytkowania czy jest tylko doraznie przy ciezszych manewrach?
Można włączyć na stałe. W razie czego centralka wspomagania ma czujnik temperatury (w przypadku długotrwałych ciężkich manewrów falowniki się grzeja) i sama zmniejszy siłe wspomagania. Pisze o tym w instrukcji
-
Cytat:
Napisał
Talarsw
Co myslicie o ciaglym wlaczeniu trybu city? Nie ma nigdzie przeciwwskazan do ciaglego uzytkowania czy mozna go użytkować tylko doraznie przy ciezszych manewrach?
Moja żona jeździ na tym non stop , juz jakies 14k km i zero problemow.