Ciekawa alternatywa dla folii i malowania lusterek jest hydrografika. Za lusterko ok 100-200 zl u szpeca a polowa ceny gdy sami robimy .
To jest widok strony w wersji do druku
Ciekawa alternatywa dla folii i malowania lusterek jest hydrografika. Za lusterko ok 100-200 zl u szpeca a polowa ceny gdy sami robimy .
słyszałem i widziałem. Fajnie to wyglada szczególnie iż można własna grafike umieścić. Wyobraźcie sobie na lusterku logo fiata
Po co kolejne logo fiata na aucia, mozna lepiej zaszalec :D
pewnie. mozliwości są nieograniczone
Zmieniłem opony na zimówki Dunlop SP WINTER SPORT 3D i założyłem kołpaki :lol:Załącznik 29814
A tak wyglądał wcześniej ;-)Załącznik 29813
No a jeszcze wcześniej założyłem kamerki i CB.
Z kolpakami ładniej ;)
Ja na zimę ma kołpaki "Stilowskie" Wyleczyłem się z kołpaków marketowych, łatwo je połamać, myjka ciśnieniowa zdziera z nich warstwę ozdobną no i są wypukłe :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=0ZLK_cO1_-g
Wooo! to jest fabryczne czy tuning? :D
Na allegro flex led sie nazywa kosztuje cos ponad stowke. a dalej juz z gorki rozkleic reflektor wsadzic podlaczyc, obejsc temat z wywalaniem bledow przez body i modlic sie zeby policja nie zauwazyla ze to samorobka i nie zazadala homologacji ;-)
Tipo jeszcze nie ma, a pokrowce na kluczyk już dotarły. Mógłbym je jeszcze cztery razy wysłać do Chin i z powrotem i były by szybciej niż Tipo z Turcji;-)
Załącznik 29890
Dasz linka do aukcji ? Pewnie aliexpress ?
Co dziś zrobiłem dla swojego Tipo? Zakupiłem nowe opony Michelin CrossClimate+ 225/45/17 i nexiany (takie założyli w fabryce) idą w garaż.
Sent from my iPhone using Tapatalk