To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Odbiór autka -
Cytat:
Napisał
largo
to ja już miesiąc czekam na samochód , który przyjechał na początku listopad do Polski masakra- zrobili samochód na miare oczekiwań który jest szansą na odbicie się fiat od dna a oni takie numery robią , mają fajny samochód a takie jazdy z nim są
To fakt działanie dealerow jest karygodne, w ten sposób to tipo na Polskich drogach będzie rzadkością, a szkoda bo myślałem że przykryje trochę obraz Rapidow na ulicach.
-
Pewnie wielu ludzi zrezygnowało z zakupu tipo jak dowiedziało się że czas oczekiwania jest aż tak długi. Szkoda bo tipo jest samochodem w budżecie przeciętnego polaka
-
3 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
tedybear
a co myślicie o tym bordo kolorze, wiem, ze trudny w utrzymaniu ale z chromami wygląda bosko, a nie chciałem czarnego bo czarny to już kompletny wypas
Hej ja mam czarny w wersji lounge. wyglada bajecznie podrzucam fotki dla niezdecydowanych:Załącznik 25848Załącznik 25849Załącznik 25850
-
Cytat:
Napisał
Artixsan
Hej ja mam czarny w wersji lounge. wyglada bajecznie podrzucam fotki dla niezdecydowanych:
Każdy ciemny samochód jest ładny... jak jest czysty. Czyli, jeżeli stoi na dworze, przez 15 minut po umyciu, pod warunkiem, że został starannie wytarty zanim zaschły krople wody. Wiem, bo mam :cool:
-
hehe prawda akurat byl odebrany z salonu i pojechalem siep ochwalic rodzicom:P teraz juz taki czysty nie jest. niestety czarny kolor nie lubi bruduXD
-
Cytat:
Napisał
kjk
Każdy ciemny samochód jest ładny... jak jest czysty. Czyli, jeżeli stoi na dworze, przez 15 minut po umyciu, pod warunkiem, że został starannie wytarty zanim zaschły krople wody. Wiem, bo mam
Wiem bo miałem - nigdy więcej:lol:
-
Cytat:
Napisał
pawka
Wiem bo miałem - nigdy więcej:lol:
Oj tam marudzicie:P To moj drugi czarny i te 15 minut blasku mi wystarcza na kilka tygodniXD Potem mycie i znow 15 minut szału:P
-
Cytat:
Napisał
Artixsan
Bardzo ładne autko czekam na temat o twoim tipo :smile:
-
Wczoraj dołączyłem do grona szczęśliwych posiadaczy tipo. Zdjęcia na szybko bo pogoda nie sprzyja, na tą chwilę jestem zadowolony, w sobotę auto dostanie alu 16 i opony. Całkiem żwawy ten silniczek 1.4 jak na przebieg 20 km.[emoji1]
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...b8fdd326a8.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...0410f6ded0.jpg
-
Tak właśnie nadeszła chwila gdzie bardziej niż weekendu wyczekuję telefonu z salonu. Wszystkie formalności dopięte, kasa się zgadza, jest tylko jeden problem. Dealer stwierdził, że nie ma dla niego znaczenia że bank wysłał pieniądze, będą na koncie to dopiero wyda auto... Co ciekawe doradca w banku nauczony swoim doświadczeniem mówił, że jeśli dealer zobaczy, że umowa kredytowa jest podpisana to powinien auto wydać, niby zawsze tak robią. Jak widać mój dealer jest inny.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
dziadeck
Im więcej widzę białych Tipo tym bardziej przekonuje mnie ten kolor, ciekawie to wygląda :) Gratuluje autka!
-
Cytat:
Napisał
dziadeck
Wczoraj dołączyłem do grona szczęśliwych posiadaczy tipo. Zdjęcia na szybko bo pogoda nie sprzyja, na tą chwilę jestem zadowolony, w sobotę auto dostanie alu 16 i opony. Całkiem żwawy ten silniczek 1.4 jak na przebieg 20 km.
Gratuluję autka i czekam na temat o twoim tipo :smile:
-
W końcu i ją stałem się szczęśliwym posiadaczem Tipka ;) Jestem zachwycony samym autem jak również automatyczną skrzynią biegów która umiała mi dzisiejszy dzień spędzony w miejskich krokach ;) .
-
bibi dawaj fotki auta!!!!!!:smile:
-
Cytat:
Napisał
Ridi
Tak właśnie nadeszła chwila gdzie bardziej niż weekendu wyczekuję telefonu z salonu. Wszystkie formalności dopięte, kasa się zgadza, jest tylko jeden problem. Dealer stwierdził, że nie ma dla niego znaczenia że bank wysłał pieniądze, będą na koncie to dopiero wyda auto... Co ciekawe doradca w banku nauczony swoim doświadczeniem mówił, że jeśli dealer zobaczy, że umowa kredytowa jest podpisana to powinien auto wydać, niby zawsze tak robią. Jak widać mój dealer jest inny.
Ciekawe podjeście, skoro jest akceptacja banku, nr konta w umowie dealera, to powinien bez żadnego ale wydać autko.
-
Cytat:
Napisał
dziadeck
Ooooo!!!!! Takie jak moje :D Brawo brawo brawo!!!! Gratuluję :D Ja jeszcze muszę poczekać ...