To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
dejv667
To jeszcze zależy jaka gleba. Np u mnie jest tak mała że większość osób nie wierzy że auto ma zmienione zawieszenie. A jak dla mnie jest idealnie lub bardzo blisko do ideału.
hehe taka gleba to nie gleba :D
a tak w ogole to kazdy ma swoj gust , ja tam wole dobra glebe i fajne kolo zamiast obwieszania auta spojlerami i neonami :D do palio gleba jak najbardziej by pasowala, bo komicznie to wyglada np 15" alus i seryjne zawieszenie :) ale to tylko moje zdanie hehe. Z mojej strony koniec bo to temacik o fajnej bravie :)
-
No Panowie będzie szok.. mój mechanik się troche rozpędził i coś wiecej pomalował.. Auto w poniedziałek wróci z nowymi hamulcami to się pochwale..
-
"mój mechanik się troche rozpędził i coś wiecej pomalował"
Czyżby tarcze? Albo nadkola? :lol:
-
nie no bez przesady.. ale więcej nic nie mówie
-
Piaskowałeś bębny i zaciski?
-
-
to czekamy na foto i opis :P
-
ok postaram się jutro zrobić jak samochód będe miał przyprowadzony
-
-
No jest tego trochę,powodzenia życzę;-) Jako że lubię dobrą muzykę to przyznam się że bardzo interesuje mnie ta tajemnica Car audio;-)
-
Mam nadzieje że na spot będą głośniki
-
Jeśli mam być szczery, to żeby to tak na prawdę ładnie i czysto grało, to braknie ci te 700zł. Tyle to dasz na subwoofer jak będziesz sobie sam robił, no i na wzmaka powinno starczyć :D
A gdzie tu kable jeszcze, przednie głośniki, syczki, zwrotnice, plus jak właśnie piszesz maty. Radio z RCA, a najlepiej jak byś miał 3x RCA(tylko nie radio pionnera). Audio niestety są to koszta, no ale czego się nie robi dla czystego dźwięku. Min. własnie na to zbieram hajs:D
-
no na same głosniki od biedy wystarczy :) jakies PB :)
-
300 przód + wygłuszenie i jakas tuba na tył aktywna i nic wiecej nie będę kupował..
-
Tylko nie tuba! To nie gra wcale. Kup subwoofer normalny, koszta są podobne, a o wiele ładniejszy i głębszy bas jest. W tubie to masz tylko buuuuuuuuu buuu buuuuuuu, i to wszystko.
Sub, o wiele ładnie gra ;)
A poza tym, czy to sub, czy to tuba...bez wzmaka nie zagra ;)