To jest widok strony w wersji do druku
-
Witam wszystkie kierowniczki i kierowników wszelkich fiatów - pozdrawiam z Wysp Brytyjskich !!!! Moje autko ( czesiek bo tak go nazywam ) to Stilo 1.2 Active, w wersji 3 drzwiowej i z kierownicą po prawej stronie. Niestety zachorował - coś mu jest - a ja nie wiem co - bo rzucił palenie i potrzebuje multiecuscana sciągnąc, żeby z nim pogadać. Pozdrawiam
-
Witam, uszanowanko, fiacik stilo się kłania 1.6 16v, engine failture :/ ;p
-
Dzień dobry, cześć i czołem....
witam jako nowy bywalec tego forum, nowy choć Fiaty mialem od dawna.
Proszę o wybaczenie jeżeli będzie brakować polskich liter co może się często zdarzać.
O mnie słów parę. Mieszkam za granica, fiata pierwszego miałem lata temu 126p 600ccm z 1974 roku.... szkoda ze go już nie mam, później był czarny 126p z 1978.... teraz Grande Punto, Stilo 1.8, Ducato 230.... a zawodowo konstruuje fotele do samochodów.
O problemach ze Stilo 1.8 pisal nie będe.... żeby nie denerwować sie więcej, ale nowe problemy z zapalaniem Ducato nakłoniły mnie do aktywnego członkowstwa.
Życzę milego wieczoru, pozdrawiam
Rafal
-
-
-
-
-
-
Dzień dobry wszystkim forumowiczom.Stałem się mam nadzieje szczęśliwym posiadaczem Fiata Tipo,więc jestem.
-
Cześć,
Stałem się niedawno posiadaczem Ducata II FL 2.3 110KM; wcześniej miałem do czynienia z Tipo. Mam nadzieję że forum będzie pomocne przy drobnych naprawach.
Pozdrawiam
-
Cześć, witam wszystkich :)
-
Witam wszystkich i pozdrawiam
-
A ja też jestem nowy. Siema !
-
-
Dzień dobry wszystkim klubowiczom! :D