nie, nie trzeba. To sie laczy po z telefonem po BT. Oczywoscie radio musi obslugiwac stream audio bo zdaje sie te najzwyklejsze radia nie obslugiwaly
To jest widok strony w wersji do druku
nie, nie trzeba. To sie laczy po z telefonem po BT. Oczywoscie radio musi obslugiwac stream audio bo zdaje sie te najzwyklejsze radia nie obslugiwaly
ok, moje 5 cali oczywiście obsługuje streaming audio, puszczam sobie muzykę z youtuba :) mam premium na YT także
muzyczka z YT śmiga aż miło :)
w aplikacji mozna ustawić urządzenie BT z którym ma się automatycznie uruchomić odtwarzanie ostatniej stacji radiowej.
W praktyce wygląda to tak że wsiadasz do auta, tel łączy się z samochodem, ruszasz, wystarczy lewym klawiszem wybrać źródło ( tel) i od razu gra ostatnia stacja z listy ulubionych. I jak wspomnialem wyzej, klawiszami po lewej stronie (pod kierą) zmieniasz sobie stacje z listy ulubionych.
Oczywiscie aplikacja ma mozliwosc wyboru dowolnej praktycznie stacji internetowej - wybór wg nazwy, kraju, gatunku itp.
Obsługa jest tak szybka i intuicyjna jak zwyklego radia FM.
W zasadzie nie mam juz ani jednej zaprogramowanej stacji FM bo nie mam nerwów do polityki i wysłuchiwania reklam cudownych leków na suchość pochwy, żeli intymnych i środków do zwalczania przykrego zapachu z ust.
Maść na grzybicę paznokci też mnie średnio interesuje.
A tak to wygląda:
Załącznik 40377
Załącznik 40378
Załącznik 40379
Dziś Tipo umówione zostało na świeży olej, bo ten coś mu przestał smakować...
@Killer King
A co wlewasz i po jakim czasie/przebiegu?
Mój Tipolot dostał powłokę ceramiczną Załącznik 40380Załącznik 40381Załącznik 40382
@PUNTO1.4
Napisz coś więcej, jakie korzyści, jaki koszt itp.?
Napewno korzyścią jest to, że tak się nie brudzi. Na tym kolorze wszystko widać. Doszły do tego niewidzialne wycieraczki, i powiem, że nie autostradzie jak pada robi robotę. Myje na myjni samą wodą. Brud schodzi elegancko. Nie ma zacieków. Koszt.. No trochę kosztowało. Raz się szarpnąłem. Ma służyć jakieś 3 4 lata. Ale jak narazie jestem zadowolony.
@PUNTO1.4
Dziękuję, ale najważniejszą informację zataiłeś ... :)
ceramika kosztuyje w zaleznosci od uzytego preparatu od 1200 zł do ponad 3000 zł.
Do tego dochodzi koszt korekty lakieru.
Są preparaty roczne, dwuletnie, pięcioletnie.
Co punkt to inna cena.
Temat mam na swieżo bo prawie juz auto odstawialem na ceramikę, juz mialem umówiony termin :)
@jacekviola
"Temat mam na swieżo bo prawie juz auto odstawialem na ceramikę, juz mialem umówiony termin :)"
i ... ? :)
Patrzyłem Carserwis Warszawa ~ 3800zł. - kosmos. Ciekawe ile zapłacił Kolega @PUNTO1.4?
@jacekviola
Czemu?
Kosmos bo wyjsciowa cena auta nie jest w domyslnym targecie takiej usługi. Mozna wydawać kase na cos sie chce, wiec jak ktos sie uprze to moze i 10 koła w ochrone lakieru wsadzic. Jak dla mnie to takie usługi są skierowane w całkowicie inny segment aut ale to moje zdanie i nikogo nie rozliczam.