Boch masz 10 dni na oddanie akumulatora bez podawania przyczyny więc jak masz wątpliwości odsyłaj i już..
To jest widok strony w wersji do druku
Boch masz 10 dni na oddanie akumulatora bez podawania przyczyny więc jak masz wątpliwości odsyłaj i już..
A zobaczcie jaki obiekt znalazłem na mapie Torunia ;)
http://a.img.ht/photos/20140127139081808708912.jpg
http://a.img.ht/photos/20140127139081808708912.jpg
Taki peszek, śmieszne i przykre.
Spirala do udrożniania rur przebiła kolanko i zdemolowała mieszkanie sąsiada - 28 stycznia 2014
Panowie, w które złącze w cromie trzeba się wpiąć, aby sprawdzić poduszki? To po lewej pod klapką z bezpiecznikami czy inne? VAG KKL coś nie łączy w nim....
Padł mi dziś laptop..... Fuck
Czyli muszę czekać, aż singapurski handlowiec w końcu przyśle mi elma327... KKL niestety nie łapie poduszek.
Padła karta graficzna, drugi laptop i w przeciągu pieciu lat druga karta...
Dlatego nie posiadam takie czegoś,tylko stacjonarny ;-) i przy najmniej można coś przy nim z tuningować :food:
Lapka mam tylko do podłączania autka ale to i tak zabytek bo jeszcze Compaq hehe
Stacjonarny to dobra opcja, lecz z moja specufikacja pracy i życia bez laptopa byłoby naprawdę ciężko. Teraz pora na podcziwe lenovo t500 albo coś podobnego.
Zawsze coś sie musi zesrac...
Przestań trzymać komputer na łóżku :-) albo kup najprostszą podkładkę chłodzącą :-)
Bzykol dobrze myślisz że to może być przyczyna, lecz nie w moim przypadku. Nie trafiłes.
Za dużo dziewczyn o imieniu JPG oglądałeś i przegrzała się karta graficzna ;D (żart)
Z dell polecam coś z modeli latitude, seria vostro jest tańsza, ale gorzej wykonana. Unikaj też "malowanych" laptopów np. w kolorze srebrnym. To z czasem się wytrze.
Ja mam toshibe tecre - mniejsza jaką ale dobrze są wykonane.. lenovo to już szajs, ostatnio tacie dwa delle inspirion 17R kupowalem - do domu i pracy. Fajny sprzęt choć jak za te pieniądze średnio wykonany.. Dziś sprzęt robi się na kilka lat tylko...
Jak chcesz dobrze wykonanego laptopa to poszukaj Dell'a Latitude.
13" - Seria E4300 (na Core2Duo) albo E4310 (na Core i5).
14" - Seria E6400 (na Core2Duo) albo E6410 (na Core i5).
15" - Seria E65xx
Miałem E4310 i obecnie mam E6410. Fajny sprzęt, z baterią rozszerzoną (90Wh) spokojnie trzyma około 4h. Obudowa ze stopu magnezu, także nie byle jaka, tak jak w przypadku tanich laptopów, gdzie strach go rozebrać, bo plastik jest twardości grubszej tekturki.
Jak będziesz szukał, to zwróć uwagę na modele z zintegrowaną grafiką (intel). Są chłodniejsze i jest o jeden element mniej, który może się zepsuć ;) Cena używanego z gw 6 lub 12mc około 1300-1500 zł, jak dobrze poszukasz, to znajdziesz taniej.
IBM też ma podobnej klasy sprzęt, ale tu się nie wypowiadam, gdyż nie miałem do czynienia...
jak chcesz to ja swojego moze bede sprzedawal na wakacje...Dell....
A jak masz ok. 3tys....to popatrz nad acer....potrafia wlozyc duzo ramow ...dysk wielki....i jeszcze grafa nawet niczego sobie....
Miał bo IBM już dawno nie ma. Lenovo to teraz szajs jakich mało nawet w wersjach które teoretycznie są "business class". Sam miałem 2 IBMy - jednego do dziś "dokańcza" moja kobitka. Ma właściwie 15 lat i nadal działa..
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Acer to pdoducent chińskich klawiatur i myszek - nie kupował bym laptopa tej firmy ;)
W dobrym sklepie w krakowie mówią że z acera to się cieszą tylko serwisy. I to nie bardzo, bo mają dużo roboty. Miałem dwa i więcej nie kupię. Teraz mam asusa i jest całkiem całkiem. Wygodna klawiatura i niezła wydajność jak za ta cenę.
a ja mam Acera Aspire 5100, którego odziedziczyłem po szwagrze i nie narzekam. wymieniłem jedynie wentylator i akumulator. jedyny minus to błyszcząca, trochę ciemna matryca. dużo lepiej patrzyło się w matowy ekran IBM ThinkPad T41 ;)
Już postanowione, ibm t510 na i7 8gb ramu dwie karty itd. Sprzęt godny, no i bateria 9cel... Cena po znajomosci bardzo przystępna