Fizyki nie oszukasz - jak jest mocny mróz to płyn pomaga w usunięciu twardego lodu ale zostawia cienką warstwę która też zamarza. Tyle że ona po chwili drogi sama zejdzie - odparuje.
To jest widok strony w wersji do druku
Fizyki nie oszukasz - jak jest mocny mróz to płyn pomaga w usunięciu twardego lodu ale zostawia cienką warstwę która też zamarza. Tyle że ona po chwili drogi sama zejdzie - odparuje.
Nie psuj mi zabawy -_- Staram się walić wycieraczkami jak widzę że przymarza i często trochę pomaga "na chwilę"
Dlatego polecam te lepsze czytaj. Autolandu ma przykład
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
Padł mi przed chwilą termostat *%*_@!!!!*!!!!
U mnie patrzę, że rozbieralny, ale co z tego jak w moim mieście powiatowym nie sprzedają wkładów :( zadzwoniłem przed chwilą do kilku hurtowni. Zaraz zadzwonię do producenta wkładów żeby dał mi namiar na jakiś sklep w okolicy, który jest jego odbiorcą.
Mało tego, właśnie dostałem coś z wojska o ćwiczeniach *@%*&!!! Muszę sobie przypomnieć literaturę fachową "Przygody dobrego wojaka Szwejka".
Jestem cały czas w rezerwie :( Myślałem że teraz jak już jest tylko służba zawodowa, to dadzą mi spokój, a tu zonk. Pocieszę tych co w wojsku nie byli, ale mają kategorie A, też wisicie gdzieś w ewidencji; i nie znacie dnia, ani godziny :) Polecam książkę o której pisałem powyżej :) Dobry poradnik, jak radzić sobie w wojsku :)
Jaka książkę,w wojsku jest inaczej niż przed laty....
Termostat załatwiony, przyjdzie w poniedziałek lub wtorek :)
Ile taka przyjemność? Bo wkład pewnie tańszy niż całość. Jak zmieniałem w coupe, to coś w okolicach 100 mnie wyszedł, może trochę więcej.
40 pare pln-ów z przesyłką. Zamawiałem u producenta na MERA producent termostatw samochodowych, termostat, termostaty, termostaty samochodowe
ps. i się rozchorowałem :( a tak chciałem iść na te ćwiczenia, a tu zapalenie stawu i lipa :)
Oj choroba tak szybko dopada..
Chmm to może to nie wina mojego sprayu, a po prostu te spraya tak mają. Jaki masz?
Spawacz, miszko, lukq - o czym Wy gadacie? ;-)
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
:) :) :) Detektyw Inwektyw - TRAWKA (HD) - YouTube właściwie powinienem zamieścić to w dowcipach :) ale tak mi się jakoś skojarzyło :)