Witam serdecznie wszystkich!
Ale Cristiano wczoraj dał do pieca! :)
Pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
Witam serdecznie wszystkich!
Ale Cristiano wczoraj dał do pieca! :)
Pozdrawiam
witam wszystkich
Witam jako nowy użytkownik FIATA STILO :)
Witam serdecznie, mam na imię Paweł. Jestem posiadaczem Grande Punto 1.4 8v. Niemiłosiernie klepię swoim benzynowo gazowym samochodem jakieś 40k - 50k kilometrów rocznie. W związku z tym pojawia się w nim dosyć sporo małych usterek - nie ma miesiąca, żeby jakieś min. 200 zł samochodzik nie potrzebował. Mam nadzieję, że trochę bardziej zapoznam się ze swoim samochodem dzięki temu forum :)
Cześć wszystkim !
Witam jestem tu nowy :D
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów:D
Witam wszystkich, jestem Łukasz, fiata bravo mam od niedawna. Wersja 1.4 t jet.
Uważam, że bravo w tym przedziale cenowym (20tys) posiada najlepiej wykonane wnętrze.
Z zewnątrz dla mnie jest ładny, posiadam białą wersje kolorystyczną. Polecam, wygląda świetnie.
Jeśli chodzi o awaryjność to cóż zobaczymy ale wiem, że ten silnik nie zawodzi.
Zarejestrowałem się na tej stronie ponieważ szukam instrukcji obsługi do radia.. podobno mam
moduł bluetooth w radiu i chcę się połączyć z tel w celu odtwarzania muzyki ze spotify lub YT.
Pozdrawiam
Czesc wszystkim!
Cześć, jestem Adam. Mam Stilo 1.9 JTD od 14 lat, auto przejechało już ze mną ponad 400000 km i jestem z niego bardzo zadowolony. Niestety zaczęła go zjadać rdza i szukam sposobów jak jeszcze uratować karoserie na jakiś czas.
Pozdrawiam
Witam i pozdrawiam, mam nadzieję że forum dużo mi pomoże, bo jestem samoukiem. Pozdrawiam
Witam i pozdrawiam.
Witam i pozdrawiam wszystkich Fiato maniaków
Hey from Portugal!
Witam, jestem Marcin fiat 500l wersja usa od prawie dwóch tygodni, na chwile obecna bardzo zadowolony , pozdrawiam
Witam 1 panda w rodzinie , oby tylko szczęśliwa :) pozdrawiam wszystkich.