Witam.Jestem posiadaczem marea weekend 1.9TD.Poszukuje ksiazki obslugi.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam.Jestem posiadaczem marea weekend 1.9TD.Poszukuje ksiazki obslugi.
Dobry ..właśnie drogą kupna stałem się posiadaczem seja i tym samym użytkownikiem forum
pozdrawiam
triester
Witam serdecznie wszystkich .Jestem nowy na forum
Dzien dobry. Jezdze panda 1.1
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Witam Wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie, jestem tu nowy mam Ducato 2,8 iDTD.
Jestem nowy ;) zapytanie do Szuro : Może zrobimy jakiś mały niewinny zlocik Sienek ja na 100% jestem ;)
Witam tu świerzy posiadacz grande kropki , :lol:
Witam wszystkich.
Witam. Jestem nowy. Co prawda jeszcze nie mam Fiata, ale się przymierzam i pragnę zdobyć cenną wiedzę.
Witam wszystkich
Witam ;) i pozdrawiam :)
Witam serdecznie nowych :dlon: i zapraszam do zapoznania sie z tematem http://fiatklubpolska.pl/cart.php?do...ct&productid=4 dodam, ze to nieobowiązkowe ;)
witam wszystkich gosci
Witam Wszystkich
Właśnie zakupiłem Fiata Ducato wsadziłem juz sporo kasy w remont no i oczywiscie jak to w uzywce brak książki serwisowej żeby zobaczyć chociaż jaki gdzie bezpiecznik idzie, Ciekawi mnie jak będzie mi sie auto sprawowało widze sporo ciekawych tematów na tej stronie fajnie że was znalazłem bo nie zawsze mechanik prawde powie
Pozdrawiam wszystkich
Rafał
a prosze bardzo
Witam, jestem nowy na forum, posiadam Siene 1,6 od sierpnia, narazie "0" problemów.
Pozdrawiam
Tomek
Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów
witam towarzystwo!!
witam wszystkich
obecnie mam fiata uno bezproblemowy nielicząc drobnych usterek i korozji:confused: oraz ducato 2.8jtd które nie chce odpalać jak jest zimno:mad:
Powitać wszystkich forumowiczów