nie no o przednim wiedziałem ... tylko z tylnym jakoś tak wyszło że nie. ot było sobie takie dziwne czarne coś nad tylną szybą. nie wiem, może jest to skutek przesiadki z malucha (wcześniej nic własnego).Cytat:
ciril, żartujesz?
To jest widok strony w wersji do druku
nie no o przednim wiedziałem ... tylko z tylnym jakoś tak wyszło że nie. ot było sobie takie dziwne czarne coś nad tylną szybą. nie wiem, może jest to skutek przesiadki z malucha (wcześniej nic własnego).Cytat:
ciril, żartujesz?
ważne że jest - ja bez tego nie wyobrażam sobie codziennej jazdy szczególnie jak się autko zakurzy albo pada :) co jakiś czas szybki można przemyć :)
A ja wymieniłem gumy na stabilizatorze. Cisza, żadnych stuków koszt 15 pln :D
a ja tam dziś wróciłem z wakacji :( a tak juz fajnie się robiło
wymienione przednie przeciwmgielne w seju na nowe gdyz od kamieni popękały szybki..
koszt nowych w aso 660pln :o ...
więc zainwestowałem w takie z allegro za 149 i też pasują :lol:
a ja zamówiłem dzisiaj dekielek od głowicy, stabilizator prawy, filtr powietrza i nowe linki od ręcznego - 225zł
jeszcze później zakupię poduszkę skrzyni pod akumulatorem i będzie gitara:)
a w poniedziałek nową przepustnicę :)
Od dzisiaj moja tylna wycieraczka rozpoczęła drugie życie. Trzpień był tak zardzewiały, że szok! Teraz działa jak nowa :D
a ja dziś wróciłem z morza i w końcu 11 dni wolnego ;D
dziś zamówiłem sobie do seja popękane i brudne oprawki oświetlenia tylniej tablicy rejestracyjnej oraz uszczelkę pod korpusem wtrysku... jutro będę wymieniał...
bravo otrzymało wosk
o taki
www.smartwax.pl
polecam go bardzo
U mnie sporo się "porobiło":)
- auto dostało nową antenę - przez ponad pół roku jeździłem bez anteny bo urwałem w zimie podstawkę.
- nowe klocki (bosch) i tarcze (mikoda nacinana) - stare tarcze miały 7,2mm grubości :roll:
- nowe portki czekają w piwnicy, czekam jeszcze na uszczelki oraz tłumik.
Jeszcze tylko dowiedzieć się czemu to tylne prawe koło hamuje mocniej i póki co koniec wydatków.
a ja od powrotu kolejny dzień w polu ...
Nowiutkie wahacze zamontowane :)
no i wreszcie się przydały kable co je ciągle w aucie wożę. w sumie nie ja skorzystałem ale ... nie jednak ja. nie musiałem tej starej skody pchać :P
a potem usłyszałem o tych tragediach. 2 wypadki i 55 trupów :-/
zamówiłem sobie opony zimowe do seja 165/65/13 yokochama F601
bardzo dobra firmaCytat:
Napisał blondas
mnie trafi, sprzedałem tico, a się okazało że żona jednak nie w ciązy :sciana: :wrrrr:
no to w sumie wyszło ci na dobre kupisz coś większego :D
seth67, no jak se w totka trafie to napewno, a zwlaszcza ze przeszukuje juz neta 3 dzien i co znajde jakies auto to albo juz poszlo mi z przed nosa, albo padlina lbo cena za wysoka :sciana:
KrzychuB, ja miesiąc szukam stilona i już drugi współwłaściciel jego (moja mama) mówi że niech już 3D będzie bo ma dość już tego szukania. tak więc nie przejmuj się 3dni to mało :D
seth67, o trzy dni za dużo :P nie mogę zdzierżyc już jazdy autobusem :doubt: