Wiem doczytałem już dzięki
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
https://m.pl.aliexpress.com/item/328...m.32816025031& co sądzicie o tym
To jest widok strony w wersji do druku
Wiem doczytałem już dzięki
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
https://m.pl.aliexpress.com/item/328...m.32816025031& co sądzicie o tym
Oczywiście że 4GB Ramu, sprawuje się bardzo dobrze nie narzekam.
Kurde ten canbus dekoder 1.0.3 jednak działa, nie odpuściłem tematu, okazuje się ze mechanik montując mi radio ujebal za przeproszeniem dwa kable, tak ze tego nie zauważyłem. Poprawiłem to dzisiaj rano i wszystko śmiga, wiec informacja od chińczyka ze 1.0.3 nie działa z swc jest kłamstwem...
tak to jest jak radio montuje mechanik ;-).
Niestety pozbywam się radia, wystawiłem je jakiś czas temu na Allegro i dzisiaj znalazło nowego właściciela a ja przed wysyłka jeszcze chciałem factory reset zrobić bo przed demontażem zapomniałem, no i akurat na szczęście nowego właściciela znalazłem rozwiązanie z canbus decoderem :)
Chwile pomęczę się ze starym radiem i w przyszłym miesiącu zamówię sobie z magazynu DE nowe z 4GB ramu, chciałem px6 ale nie ma do tipo chyba jeszcze, px6 jest chyba znacząco szybsze w obliczeniach jednowatkowych
Trochę śmiesznie wyglądają te komunikaty o otwartych drzwiach ale pewnie da się to przerobić gdzieś w którejś apce.
Załącznik 36290
Dzisiaj przyszło mi radyjko wszystko ok . Żeby nie było tak pięknie brak przejściówki do anteny , radio pokazuje na odwrót otwarte drzwi i nie odtwarza obtazu w filmach tylko dzwiek. Sklep google play cały czas aktualizuje aplikacje. Co z tym zrobić ?
Co do otwartych drzwi to tak jak marx30 pisze czyli w factory settings ustawiasz front doors na swap i back doors również na swap.
Jeśli chodzi o przejściówkę to do sprzedawcy uderzaj bo to element który zawsze dołączają.
Co do obrazu to tez gdzieś w ustawieniach (ale nie factory settings a po prostu ustawieniach systemu) jest allow video playing during drive czy coś takiego.
Jeśli masz stock rom od producenta to od razu polecam zrobić downgrade do hal9k z Androidem 8, bo ten stock rom to dno totalne.
Dziękuje panowie po robocie zobaczę :smile:
Wszystko działa licznik nie miga dvd odtwarza przejściówkę kupiłem za 8zł. Nie moge sobie tylko poradzić z ustawieniem drzwi. Do ustawień fabrycznych woła kod, pin nigdzie go nie mam . Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc. Może jest jakiś uniwersalny ten pin znacie ?
Dzięki wszystko się udało.
Czy przycisk między odrzucaniem a akceptowaniem połączenia na kierownicy działa komuś poprawnie?
Dotarło dzisiaj nowe radio i interpretuje ten przyciski jako MUTE, może jest coś do ustawienia w body compa?
Przyciski od telefonu działają
Chodzi mi o ten środkowy, myślałem że to asystent/komendy głosowe