Moje Tipo też jest z października 2017 i właśnie pobieram 1045 wiec uderzaj do Fiata bo dostęp do aktualizacji ma być 3 lata.
To jest widok strony w wersji do druku
Moje Tipo też jest z października 2017 i właśnie pobieram 1045 wiec uderzaj do Fiata bo dostęp do aktualizacji ma być 3 lata.
Dla tych u których już się nie wyświetlają mapy 1045 na stronie mopar, podaje linki do 1045 :
Licencja 1045 : https://drive.google.com/open?id=1Gp...4kgl0Uh6KhJqbk
Mapy 1045 : http://download.tomtom.com/cs/vp2r/m...TTC-1045.1.zip
Dzięki ogromne JTN. Testował już ktoś?
A co tu testować, przecież to oficjalne pliki, musi działać :)
Ja jutro zainstaluje.
O ile dobrze pamiętam 1040 nie u wszystkich wchodziła. Nie wiem czy to o tej piszą, że jest walnięta. Sam już zacząłem, zobaczymy czy wejdzie.
Mi się przed chwilą wyrąbało.
U mnie weszło. Dzięki jeszcze raz JTN.
Dzisiaj dostałem mailem taką odpowiedź od mojego dealera:
Czyli jest to już druga kolejna aktualizacja (po 1040) która została wycofana wkrótce po opublikowaniu z powodu "problemów" :mad:Cytat:
Napisał Jacek Lasoń, Kierownik serwisu InterAuto
Jak została wycofana skoro jest dostępna na stronie mopar. Jak dla mnie ASO pisze jakieś bzdurki, bo i wersja 1040 jak i 1045 działa poprawnie.
Też zainstalowałem 1045 bez problemu i jak się loguję na swoje konto to dalej jest dostępna do pobrania. 1040 też mi działała bardzo dobrze i nic się nie krzaczyło.
U mnie też bez uwag. Z 1040 na 1045 około 40 min a na mopar nadal mam dostępną 1045 i idzie ją pobierać. Aso kłamie albo nie wie co mówi. 1040 też zainstalowałem w grudniu bez uwag.
U mnie się powiodło 🙂
Załącznik 37681
Zwlekałem trochę z instalacją v1040 bo było trochę o niej nieciekawych wypowiedzi ale 3-dni
temu się zdecydowałem (weszła bez problemu) a tu "pyk" i v1045 :) wczoraj pobrałem, dzisiaj
instalka również bez problemu. wersje map pobrane w ramach przysługującej licencji ze strony
Mopar'u.
Mam tylko pytanie w kwestii formalnej.
Pominąwszy aktualizacje 1040, nie będzie problemu z instalacją 1045 (przy złożeniu, że pendrive itd jest ok)?
1045 już śmiga. Bez problemu weszło a jestem już renegatem czyli 3 lata minęły :) ;)
Mapa zainstalowana. Z 1030 na 1045. U mnie standardowo ok 1h30.