To jest widok strony w wersji do druku
-
Sporo czytałem o zasłonach dymnych w Lybrach ale mnie na szczęście to nie dopadło.
Ale nie masz się co martwić, bo wymianę wentylatora przeprowadzisz bez większych problemów. Samo wyjęcie jest troszkę utrudnione ale jak się popieści to się zmieści ;-)
-
Tomek dostac juz sie dostałem do niej, troche bedzie zabawy z tym, ale powinienem dac rade ;) tylko muszę poczekać, az mi Maciek dmuchawę podeśle, a narazie to lipa, auto stoi :( tzn. mozna jezdzic, ale tylko w pogodne dni, bo jazda bez nadmuchu w pochmurny deszczowy dzien, to raczej lipa :P
-
hehe, o różnych felerach fabrycznych słyszałem, ale żeby pod deską dawali wytwornicę dymu to niet ;)
Bezpieczniki nie lecą w takiej sytuacji?
-
Cytat:
Napisał
egon
Jedno zrobiłem, a drugie padło :sciana:
Wczoraj spaliła sie dmuchawa, w aucie kua dymu, a ja prawie zawału nie dostałem :(
Przerabiałem to ze swoja Lybrą. Pomogła jedynie wymiana na inny egzemplarz albo przewinięcie. Sprawna dmuchawa albo przewinięta to podobny koszt cca 250 PLN. Można dostać nówkę sztukę ale dawać 1000 Zł to już przesada ;)
-
pääkäyttäjä czytaj wszystko :P
Cytat:
Napisał
egon
muszę poczekać, az mi Maciek dmuchawę
:D
Piotrek, bezpieczniki nie lecą, bo dmuchawa nadal działa, ale smierdzi i wyje jak nie wiem co, a do tego predkosc na maxa to ma taką, jak normalnie na pierwszym biegu :P Dlatego teraz jest w aucie ale odłączona ;)
-
Cytat:
Napisał
egon
pääkäyttäjä czytaj wszystk
...a bo mnie w tym telefonie nie wszystko widać :P
Co do zakładania tejże dmuchawy - mamma mia, stek wyzwisk pod adresem projektanta (głównie za rozmieszczenie śrub) :D
-
Zastanawiam się nad zakupem tego autka, ale mam pewne obawy, czy ono nie jest za bardzo awaryjne? Słyszałem że zależy na jaki egzemplarz się trafi. Co myslicie?
Co do dmuchawy, to juz wszystko działa :D Maciek mi podesłał mi sprawną i po 20min pracy wszystko jest sprawne :D
co do srub to nie przesadzajmy, dostep do nich jest przynajmniej dobry ;)
-
Tu wczoraj był mój post ale go nie widzę :D
-
Cytat:
Napisał
pääkäyttäjä
Tu wczoraj był mój post ale go nie widzę
Był :D
-
2 załącznik(i)
Wczoraj Lancia dostała kolejny prezent ;)
Załącznik 23256Załącznik 23257
-
W zeszłym roku też się na nie zdecydowałem do drugiego auta:smile:
-
4 załącznik(i)
Wczoraj przy pomocy Maćka ( w sumie większosc on robił) został wymieniony IC w mojej Lancii :D
Operacja przebiegła pomyslnie, Lybra ma sie dobrze ;)
Załącznik 23845Załącznik 23846Załącznik 23847Załącznik 23848
-
Sądząc po zdjęciu, wymiana wisiała w powietrzu ;) Konieczny był demontaż lamp?
-
Niestety tak. bo sruby od zderzaka są w takim miejscu, ze bez zdjęcia lamp sie nie obeszło ;)
-
To co demontujesz jak wymieniasz spaloną żarówkę?
-
Czyżbyś miał dziurkę w IC :?: Ale widzę że pomoc była fachowa ;-)
-
Cytat:
Napisał
ciril
To co demontujesz jak wymieniasz spaloną żarówkę?
Kolego, a ty czytasz wszystko czy tylko co drugie słowo :?: Lampy są zdemontowane poniewaz inaczej nie da się zdjąc zderzaka, a zarowka nie ma nic z tym wspólnego :)
Zielony nie dziurki raczej nie bylo, ale był strasznie juz zabrudzony (mało powiedziane) a, ze kolega miał taki na garazu, to mi podrzucił i wymienilismy ;) no i córcia tez pomagała :D
-
To był żart wynikający z tego, że w niektórych autach aby dobrać się do żarówki też trzeba sporo rozebrać. Nie wiem jak akurat to wygląda w Lybrze.
Tak - wiem. Czasem mętnie piszę, często zbyt skrótowo pozostawiając część rzeczy w domyśle i jak widać nie wszystko mi udaje się przekazać zgodnie z intencją. Przepraszam za to.
-
Ten IC co wstawiałeś to chyba też nówka nie była co? W BBM aby ściągnąć zderzak też trzeba było lampy wyciągać - widać włosi lubili ten patent :P Ale lepsze to niż konieczność ściągania zderzaka żeby wyciągać lampy tak jak jest to w P407 ;)