Cuz dla mnie polift odpada że względu na silnik ( nie chce diesla). Pozostaje szukać jakiego fajnego przedlifta na wyprzedaży.
To jest widok strony w wersji do druku
Cuz dla mnie polift odpada że względu na silnik ( nie chce diesla). Pozostaje szukać jakiego fajnego przedlifta na wyprzedaży.
No to następna będzie Dacia 😉 czekam na grand dustera
Witajcie,
Jakby ktoś szukał Tipo HB,SW lub sedana jeszcze z silnikiem 1,4 i 1,4 TJet to mam w salonie jeszcze parę sztuk :wink: w razie co mogę zrobić oferty.
najlepiej pisać na PW.
Podstawa nowego tipo 1.0 5d na fiat.de 14600e Netto. Czyli koło 60-62tys netto. Zastanawiam się jak u nas może kosztować 60000brutto żeby się opłacało.
Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka
Jeśli będzie taniej niż w DE to będzie reeksport jak z dusterem.
Obstawiam ceny katalogowe na 63900 za HB
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cena poprzedniej wersji Tipo w Niemczech też była dużo wyższa. Oczywiście u nich wersja typu Tipo Tipo w ogóle nie była dostępna.
Czyli 1.4 95 narazie zostaje u nas
https://auto.dziennik.pl/premiery/ar...echniczne.html
Ciekaw jestem czy napewno.
#gilbert3
To są akurat kwestie eksploatacyjne, typowe dla tego silnika, także raczej nie podlega gwarancji.
A co do samego okresu gwarancji, to w przypadku wykupienia pakietu serwisowego, który byłby sensownie wyceniony (albo wynegocjowany), może to być fajna opcja.
Ja osobiście wybrałbym ponownie diesla, z uwagi na charakter użytkowania auta, aczkolwiek to juz nie ten sam multijet co wcześniej, o czym przekonał się jeden z klubowych kolegów.
Jeździłem Jeep"em Renegade z silnikiem 1.0 i w mojej opinii jest słaby. Szkoda, że nie ma 1.3 150km, bo to akurat byłoby do rozważenia, aczkolwiek jeżeli wierzyć doniesieniom branżowym, ma się on pojawić w 2021 jako "miękka hybryda".
Czas pokaże.