To jest widok strony w wersji do druku
-
1 załącznik(i)
Cześć, czy ktoś może ma te dwie wersje z postu? przy próbie pobrania dostaję informację że plik niedostępny.
Dalej na forum znalazłem też link do kolejnej wersji aczkolwiek przy próbie aktualizacji dostaję komunikat, że nie kompatybilny z pojazdem.
Posiadam uConnect 7 w wersji 21
Edit: pobrałem plik aktualizacji z forum podanego przez jednego z poprzednich użytkowników. Po podłączeniu pendrive radio pozostało z takim ekranem jak na zrzucie. Po godzinie nic się nie zmieniło. Odpialem aku żeby zresetować radio ale bez skutku. Po podłączeniu klemy radio włącza się w takim samym stanie.
Załącznik 44205Załącznik 44205
Ponowna edycja: informacja dla potomnych.
Przeszukując internet natrafiłem na dwa przypadki na forach zagranicznych, w innych markach, ale też uConnect. Niestety oba skończyły się na wymianie radia.
Ja najwidoczniej miałem szczęście.
Udało mi się ożywić radio. Po wpięciu pendrive'a ponownie nic się nie działo. Stwierdziłem że trudno, trzeba jechać na serwis. Po odpaleniu silnika ruszyła aktualizacja. Niestety nie obeszło się bez strachu - po równo 50% (45min) ponownie wróciło do ekranu na załącznikach. Nie mając nic do stracenia ponownie odpialem i podłączyłem pendrive'a. Po chwili aktualizacja wznowiła się od 50% i skończyła się w 5-6min skacząc do przodu o kilka % na raz. Niestety na ten moment mam wrażenie że radio chodzi gorzej. Przede mną aktualizacja dalej, aktualnie mam 23.0.69 (chyba, pisze z pamięci. Ta wymagana najniższą)
-
witam,
Poratuje ktoś linkami do aktualizacji oprogramowania? obecnie mam Base line 22.00.64.06
-
Ciao
witajcie, polscy przyjaciele, powiedziano, że wersja VP2R7_357_23.00.69.00 (2018-01-22) jest odpowiednia dla wszystkich VP2 z NAV lub bez, ale z sprawdzenia plikuversion.p pod #CommentStart: model Fiat 500 ( 330/312), jak opisano tutaj
https://www.forum-fiat-tipo.net/viewtopic.php?t=2044
modele Fiata 500, 300 i 312 nie pojawiałyby się
dlatego pytam, który jest właściwy dla tych, którzy nie mają NAV, ale chcą używać przynajmniej AA (AndroidAuto).
Posiadam Fiata 500S 1.3 mjt 95CV ââi utknąłem na wersji 22.00.54.06 bez możliwości AA innego niż to w formie audio co jest bardzo skomplikowane (zawsze kabel USB).
Mając nadzieję, że sprawię Ci przyjemność, zostawiam Ci obraz ISO dysku eLearn Fiat do wszelkich konsultacji specyfikacji technicznych (PS: jest on montowany na dysku, a następnie konfigurowany).
https://mega.nz/file/148i1QSb#aOdOV_...Fi0javXXBi8po8
-
Cześć! Udało się komuś znaleźć link do aktualizacji 23.4.19.4?
-
Witam
Ktoś dysponuje namiarem na ostatni wydany soft do radia 7" z AA?
Z góry Dziękuję
-
ktoś posiada jakieś aktualizacje do uConnecta ale wersji 10,25'?
-
Witam. Szukam aktywnego linka z firmware 23.02.01.15
Znalazłem, zamieszczam link dla potrzebujących: https://mega.nz/file/1f9X0bJT#Hqn7Mj...DnZ6HQatdCZN2g
-
Cytat:
Napisał
1971radek
Hej
Przy próbie aktualizacji softu z podanego pliku mam taki komunikat. Błąd występuje zaraz na początku próby aktualizacji.
Co może być przyczyną?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d316e02206.jpg
-
Cześć:) Jestem szczęśliwym posiadaczem Fiata Tipo. Udało mi się zaktualizować system z linków, które były umieszczone na forum. Moje pytanie jest takie czy ktoś z Was wie co zrobić żeby Car Play był na całym ekranie, a nie w okienku 5 calowym? (android auto pojawia się na pełnym ekranie)
Pozdrawiam serdecznie
-
Spróbuj na innej flash'ce nagrac pliki z aktualizacją
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
Moski_81
Ja aktualizowałem dwa dni temu ze strony
https://servicios.fiat.com.ar/actual...ultimedia.html
i wszystko poszło git
-
I pasuje ta aktualizacja do Tipo z radiem 7 cali?
-
2 załącznik(i)
Witam, Zainstalowałem soft 23.03.67.12 pobrany z linku zamieszczonego przez kolegów na forum do Tipo 2017r z radiem 7 cali z fabryczną nawigacją.
Soft zainstalowałem z pena 32GB.
Instalacja wykonała się bez problemu w około 30 minut.
Problem pojawił się po instalacji.
Radio uruchamia się i przez 2-3 minuty szuka nawigacji po czyn restartuje się i powtarza proces. Powtarzałem instalacje po 2 razy z różnych nośników i po każdej sytuacja jest identyczna.
Ktoś z szanownych kolegów wie co może powodować taki objaw?
W załączeniu zdjęcia.
Załącznik 44551
Załącznik 44552
-
1 załącznik(i)
Pobrałem plik i przy instalacji okazało się że mam tą samą wersję softu. Nie aktualizowałem bo nie ma czego a może i bym coś popsuł jak u kolegi powyżej.
Alem dzięki za zainteresowanie i link.
Załącznik 44556
-
Hi, did you manage to solve the problem? I have a similar problem. My screen gets stuck on the logo and the system restarts every time. I also have the parking sensor message. I really hope someone can help me.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
Jaymzx
Hello, maybe you someone is able to help me.
I have 23.00.69.00 firmware and I'm trying to understand if I can update to 23.03.67.12.
I didn't update to 23.02.1.15 because I read a lot of problems occured with this one, uConnect 7 systems dying and all.
Mine always suffered of freezes and black screens while driving randomly with the parking sensor error and so on.
Is it safe to update this way?
Thank you
Hi, did you manage to solve the problem? I have a similar problem. My screen gets stuck on the logo and the system restarts every time. I also have the parking sensor message. I really hope someone can help me.
-
Witam serdecznie,
W uzupełnieniu do wcześniejszego wpisu na temat problemów z radiem po aktualizacji softu do wersji 23.03.67.12. Dowiedziałem się w ASO że ostatnia wersja softu którą można wgrać do mojego radia to VP2R7_357_23.01.75.17. Niestety mam wgrany już soft 23.03.67.12 więc radio nie przyjmie wcześniejszej wersji softu.
W związku z tym mam pytanie do szanownych kolegów z forum, czy udało się komuś wrócić do wcześniej wersji softu radia czy zostaje jedynie wymiana radia?