To jest widok strony w wersji do druku
-
https://noccudow.pl/
NAJWIĘKSZE RABATY, NAJNIŻSZE CENY
NOC CUDÓW POWRACA
Tylko do 12 lipca, do północy klienci salonów Alfa Romeo, Fiat oraz Jeep mają okazję skorzystać z niepowtarzalnej oferty wyprzedażowej. Przyjdź i kup dowolny model w okazyjnej cenie. Szczegóły w salonach
-
Takie to cudy, ze bez tej nocy dostałem lepszy rabat a co lepsze fury są zarezerwowane i już czekają na swojego nabywcę...
-
To samo mi w robocie powiedzieli, że dałem dupy i mogłem poczekać. Jak im powiedziałem, ze dostałem 11500 zł rabatu to ich skutecznie uciszyłem. Noc cudów to jest wabik by sprzedać auta w normalnej cenie, przecież salony zawsze dają jakiś rabat, tym bardziej, że jest troszkę tych aut na stocku nawet z 2017
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
-
Cytat:
Napisał
Szary83
To samo mi w robocie powiedzieli, że dałem dupy i mogłem poczekać. Jak im powiedziałem, ze dostałem 11500 zł rabatu to ich skutecznie uciszyłem. Noc cudów to jest wabik by sprzedać auta w normalnej cenie, przecież salony zawsze dają jakiś rabat, tym bardziej, że jest troszkę tych aut na stocku nawet z 2017
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
To za ile wyrwałeś swojego SW? Mi by kombi odpowiadał ale miałem tylko niewiele ponad 40 kzł na samochód. I tak za 43,9 kzł zakupiłem białego sedana 1.4 95KM w wersji Tipo plus elektryczne szyby wszystkie i lusterka, chromowane klamki, bluetooth, sterowanie radiem z kierownicy, czujniki parkowania i pełnowymiarowe koło zapasowe. Zakupu dokonałem 1,5 miesiąca temu i teraz nie wiem czy w tej nocy cudów bym czegoś lepszego nie wyrwał. Tylko skąd wiedzieć o tym jak nikt słowem nie piśnie?
-
Nikt nie pisnie i ta noc to nie lipa jak juz pisalem wczesniej... Jak by byla lipa to by sprzedawcy wlasnie gadali aby tym bardziej zachecic. Spokojnie od ceny ktora unegocjujesz mozesz urwac 10tys
-
Cytat:
Napisał
andijaw
To za ile wyrwałeś swojego SW? Mi by kombi odpowiadał ale miałem tylko niewiele ponad 40 kzł na samochód. I tak za 43,9 kzł zakupiłem białego sedana 1.4 95KM w wersji Tipo plus elektryczne szyby wszystkie
74900 zł brutto (brałem na firmę)
Mam SW Lounge T-JET LPG fabryczny + Tech i Style
z tego co teraz oglądałem rabaty na noc cudów, to te droższe wersje można wyhaczyć nawet 15 tyś taniej niż katalogowa cena
-
Tak licząc od katalogowej plus wyposażenie dodatkowe to można powiedzieć też, że urwałem 7500 zł. Tylko 48100 zł za podstawowego sedana liczyć to trochę przesada. :)
-
nawet 15000tyś
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Ciekawe jak dostałeś lepszy rabat jak standardowo bez nocy cudów dają ok 3000 tyś. Ja dostałem 15000 tyś rabatu ale zawsze jest jakieś ale:)
Podnieśli cenę wyjściową o 3000 ale to i tak daje relatywnie 12000 tyś upustu tak że ok. Auto z 2018 roku.
-
Cytat:
Napisał
Matias33
nawet 15000tyś
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Ciekawe jak dostałeś lepszy rabat jak standardowo bez nocy cudów dają ok 3000 tyś. Ja dostałem 15000 tyś rabatu ale zawsze jest jakieś ale:)
Podnieśli cenę wyjściową o 3000 ale to i tak daje relatywnie 12000 tyś upustu tak że ok. Auto z 2018 roku.
Standardowe rabaty są dla tych co się nie targują i są napaleni na samochód.
Wystarczy, że powiesz, że w salonie x jest z tym samym wyposażeniem taniej i już z ceną mogą zejść. U mnie cena 2 razy schodziła w dół w stosunku do ceny katalogowej ze standardowym rabatem.
-
Witam koleżanki i kolegów. Chciałbym Was poprosić o realną opłacalność takiego zakupu z takim wyposażeniem.
Tipo 1.4 120km.https://stock.fiat.pl/70112/fiat-tip...6v-t-jet-120km
Co myślicie dobra cena ? Dealer z salonu mówił wczoraj, ze już z ceny nie zjadą i nie ma możliwości, że nawet po zakończeniu promocji, uzyska się taki rabat. Jest tam dodatkowo w cenie lakier metalik i pakiet style Lounge.
Dzięki za opinie i pozdrawiam.
-
Cytat:
Napisał
cxh
Witam koleżanki i kolegów. Chciałbym Was poprosić o realną opłacalność takiego zakupu z takim wyposażeniem.
Tipo 1.4 120km.
https://stock.fiat.pl/70112/fiat-tip...6v-t-jet-120km
Co myślicie dobra cena ? Dealer z salonu mówił wczoraj, ze już z ceny nie zjadą i nie ma możliwości, że nawet po zakończeniu promocji, uzyska się taki rabat. Jest tam dodatkowo w cenie lakier metalik i pakiet style Lounge.
Dzięki za opinie i pozdrawiam.
Cena jest bardzo ok, oczywiście jeśli jest niezarejestrowany. Nawet spoko wygląda.
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
-
A co powiecie na SW biały 120 KM EASY +TECH EASY 59,600 rok 2018
-
Ja bym brał, bo w sumie za taką samą cenę brałem, tylko, że metalikem i pełnym kołem, ale z 2017.
A, i moj jeszcze był zarejestrowany na salon.
-
Cytat:
Napisał
gilbert3
Cena jest bardzo ok, oczywiście jeśli jest niezarejestrowany. Nawet spoko wygląda.
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Dzięki za opinię, zdecydowałem się na tą sztukę. Auto nierejestrowane, też mi się wydaje, że lepiej z ceną trafić już nie mogłem, żałuję tylko, że w tej opcji nie było Navi uconnect, tylko zwykła wersja 7. No ale nie można mieć wszystkiego w tej cenie. Będzie to moje pierwsze auto, już nie mogę się doczekać. Kumple z pracy mają głównie używane niemcy albo nowe koreanki i jak usłyszeli, że kupuję fiata to troszkę dali mi popalić. Ale jak zobaczyli jak wygląda, poczytali opinie w necie i w końcu doszło do nich, że to za 60 klocków w takiej spoko wersji, to jednak niechętnie ale niektórzy zwrócili mi honor. Chorowałem na Alfę Giuliettę (piękne auto) ale za drogie. Może za 5-6 lat. Póki co cieszę się na Tipcia.