To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Odbiór autka -
Cytat:
Napisał
bibi
Byłem dzisiaj zobaczyć samochód :)
W końcu się doczekałem ;)
Załącznik 25792
Super, co raz więcej nas, ciekawe kiedy Ci wydadzą, mój już drugi tydzień na placu stoi.
-
Cytat:
Napisał
dziadeck
Super, co raz więcej nas, ciekawe kiedy Ci wydadzą, mój już drugi tydzień na placu stoi
W czwartek odbieram.Jestem mega zadowolony z salonu a szczególnie z Pana który się mną zajmuję.
-
Cytat:
Napisał
dziadeck
mój już drugi tydzień na placu stoi.
A czemu tak długo ? :roll:
-
Cytat:
Napisał
MICHO
A czemu tak długo ? :roll:
No właśnie czemu też się dziwię... Dealer twierdzi że karta pojazdu nie dotarła jeszcze, dziwne, trzy tygodnie jechał z Turcji a drugi tydzień stoi i moknie u dealera.
-
Cytat:
Napisał
bibi
Załącznik 25792
Gratulacje od 1.6 AT:lol::lol::lol::lol:
-
bibi jaka to wersja wyposażenia????
-
Cytat:
Napisał
marnyd4d
bibi jaka to wersja wyposażenia????
1.6 Lounge + pakiet bezpieczeństwo + Business Lounge
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
marek555
Gratulacje od 1.6 AT
Dzięki ;)
-
a co myślicie o tym bordo kolorze, wiem, ze trudny w utrzymaniu ale z chromami wygląda bosko, a nie chciałem czarnego bo czarny to już kompletny wypas
-
Cytat:
Napisał
tedybear
a co myślicie o tym bordo kolorze, wiem, ze trudny w utrzymaniu ale z chromami wygląda bosko, a nie chciałem czarnego bo czarny to już kompletny wypas
Jakbym nie liczył każdej złotówki to bym go wziął, a tak to będzie biały bo za free.
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Kiepskie pytanie na forum, na którym są prawdopodobnie sami faceci ;-) No chyba że jednak jest jakaś pani i się ujawni.
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Tipo w bordo ma wujas jakoś mnie nie przekonuje ten kolor czarny wygląda super(z moim przyjechał jeden czarny) ale kiedyś miałem samochód w tym kolorze i mnie wykończył (kolor ;) ) bo ja niestety jestem osobą dla której samochód to coś więcej niż urządzenie do przemieszczania się i musi być "wyligane" na błysk a przy czarnym kolorze to mordęga...
-
No czarny wygląda ładnie gdy jest czysty, ale ta czystość zazwyczaj utrzymuje się niedługo :P Poza tym nie widać na nim czarnych elementów (wnęki świateł, grill) które tez dodają uroku.
Bordo pewnie pięknie będzie wyglądał, bo będzie widać na nim zarówno chromy jak i czarne elementy. A co do utrzymania to moim zdaniem nie powinno być najgorzej? Nie ma gorszego koloru w utrzymaniu niż czarny ;)
Najłatwiejsze w utrzymaniu za to są kolory szare/srebrne bo w kolorze kurzu :D Ja chciałem ciemny szary właśnie ze względu na to, że widać na nim fajnie chromy i czarne elementy ale niestety był tylko srebrny i taki wziąłem. Minusem srebrnego jest to, że chromy się troche zlewają z kolorem blachy, ale za to fajnie widać czarne elementy i nie widać brudu - z daleka srebrny zawsze wygląda na czysty, kurz i brud widać dopiero z bliska :)
Właśnie w ogóle to każdy kolor upierdoli sie dokłądnie tak samo. Różnicą jest to, że na niektórych ten brud widać bardziej, a na niektórych mniej :)
-
Cytat:
Napisał
bibi
Tipo w bordo ma wujas jakoś mnie nie przekonuje ten kolor czarny wygląda super(z moim przyjechał jeden czarny) ale kiedyś miałem samochód w tym kolorze i mnie wykończył (kolor ) bo ja niestety jestem osobą dla której samochód to coś więcej niż urządzenie do przemieszczania się i musi być "wyligane" na błysk a przy czarnym kolorze to mordęga...
Ja mam takie same podejście do auta co ty. Zawsze staram się żeby było czyste ale niestety w taką pogodę jaką teraz mamy w Polsce trudno utrzymać auto w nienagannym stanie wizualnym. Gratuluje zkupu i czekam na temat o twoim tipo:smile:
-
to ja już miesiąc czekam na samochód , który przyjechał na początku listopad do Polski masakra- zrobili samochód na miare oczekiwań który jest szansą na odbicie się fiat od dna a oni takie numery robią , mają fajny samochód a takie jazdy z nim są Cytat:
Napisał
dziadeck
Super, co raz więcej nas, ciekawe kiedy Ci wydadzą, mój już drugi tydzień na placu stoi.
-
Cytat:
Napisał
bibi
Załącznik 25792
super - też wziąłem w białym kolorze, jak z żoną się rzadko zgadzamy odnośnie kolorów tak razem zgodnie stwierdziliśmy że w białym kolorze ten sedan się pięknie prezentuje. Nie do każdego auta pasuje kolor biały, ale do Tipo w sedanie pasuje idealnie. Ja swojego postawiłem jeszcze na czarnych alufelgach. Efekt odcięcia od białej karoserii jest świetny. Biały kolor się fajnie komponuje z czarnymi felgami. :-)