chyba nie :(
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
[QUOTE=tom0078;136080]witam pomoże ktoś mi to rozkodować
blaupunkt 1.2 fiat punto 2001
bp937215281134
7649372316
021426
to wszystkie nr jakie znalazłem na radiu
To jest widok strony w wersji do druku
Witam.
Stilo przez dłuższy czas stało bez akumulatora i rozkodowała się nawigacja . Gdy włączę zapon wyskakuje master code request, niestety go nie posiadam ...
Na nawigacji jest naklejka z IMEI
Załącznik 9289
Poradzicie coś Panowie ?
Hej, jestem nowym forumowiczem z autkiem fiat stilo :) 1,6 + lpg
mam problem jak w temacie, radio oryginalne nie działa, trzeba wpisać kod. Jak dorzuce foto z numerem seryjnym, da rade coś podziałać w temacie? :)
bardzo dziękuję za odpowiedź
Jeżeli jest fabrycznie zamontowany Visteon, to nie ma problemu.
P.S.
Witam ziomala z Hanysowa. ;)
No i super :)
jak wpadne po autko do mechanika, to wyjme radio i machne foto :)
dzięki i tez pozdrawiam Hanysa :) hehe
Dobra, udało mi się rozkodować radio. Pojawił się kolejny problem, CD działa, ale nie odbiera fal FM, odbiera w głośnikach fale AM i MF i słychać szum. Jak przełącze na FM, niestety nic nie słychać
Zadam naiwne pytanie. Czy podczas wyjmowania i wkładania radia (przez przypadek) nie wypiął się przewód od anteny?
AM jest sygnał, jest fala, ale raczej ciężko złapać stacje tam. FM milczy, cisza. CD działa.
Witam. Potrzebuję kod do radia Stilo . Model OA, Fiat part no;735296994, Visteon part no; 2FCF-18C838-EA,
Podaj numer M******
Ok. Radio stilo, brak kodu. Serial no; M022335 Visteon part no; 2FCF-18C838-EA Fiat part no;735296994
Z góry dziękuję.:smile:
** 7987 **
Witam. Kupiłem radio do stilo. Miało być rozkodowane niestety wyświetla się napis RADIO M CODE..
co mu tam wpisać?
Model: OB735374218
No.: M251626
z góry Dziękuję.
** 0589 **