Młoda mnie zabije ale zamówiłem te fele.. ehh muszę jakieś fuszki pokręcić żeby być na czysto..
To jest widok strony w wersji do druku
Młoda mnie zabije ale zamówiłem te fele.. ehh muszę jakieś fuszki pokręcić żeby być na czysto..
Felgi ładne sam myślałem nad zakupem alu z tym że tylko do zimówek bo do letnich posiadam ale niestety jak to bywa na razie trzeba zaciskać pasa... święta i te sprawy..
ja chyba sobie sprawię w LIDLu pokrowiec na auto. na szybki w sensie :) dziś miałem skrobanie wszystkich szyb - zima zaskoczyła kierowcę ;)
Testował może ktoś taki pokrowiec? Zastanawiam się mocno ponieważ do wiosny autko nie będzie miało zadaszenia a i skrobać się nie bardzo chce. A tak pod domem i pod pracą można przykryć i mieć z głowy
PLANDEKA POKROWIEC NA SAMOCHÓD AUTO NYLON 'L' (2823620042) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
No jesli masz te 300zł to ja bym wziął, bo możesz później żałować ;)
Napisałem do gościa że biorę ale brak odp.. Mam nadzieje, że się uda ;)
Chyba poczekam na Twoje testy ;)
jeśli się nei sprawdzi to chyba zainwestuję w to
Osłona Przeciwszronowa Winter Plus Szyba Lusterka (2826197183) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Też muszę o czymś takim pomyśleć. Szkoda szyb rysować poza tym traci się na bezpieczeństwie mając nie do końca odśnieżone szyby.
PS: chyba że ktoś ma sposób na tanie zadaszenie typu wiata? Chodzi mi szczególnie coś na dach, taniego i żeby wytrzymało napór śniegu.
Miejsca za domem jest- nawet tylna ścianka już jest, tylko nie mam pomysłu na dach, konstrukcję [tymczasową] myślę z drewna.
też myślę o wiacie. podejrzewam, że w necie znajdą się jakieś gotowe i tanie projekty. z linka poniżej podoba mi się pierwsza wiata.
http://forum.projektoskop.pl/topic/1...lnego-montazu/
Jest firma która takie wiaty sprzedaje gotowe do samodzielnego montażu.. Ten materiał na górze - poliwęglan szczelinowy czy jak to się tam nazywa.. Fajny tyle że weź poczytaj ile to kosztuje. Tata dowiadywał się ile taka przyjemność bo myślał aby postawić na działce i taka gotowa wiata nie największa ok 12 tyś złotych ;) Przynajmniej w tej jednej firmie.. Ale to właśnie ze względu na koszt materiałów..
A ja dziś śmigałem w z rana (właściwie pełna noc) nieoświetloną drogą poza miastem i powiem Wam, że nightbreakery + soczewki naprawdę dają radę.. Nie jest to xenon w audi a8 ale spokojnie i bezpiecznie można podróżować ;) Polecam ;)
poniżej z 12 tyś. robi się 6...
Carport Planet - drewniane wiaty garażowe, zadaszenia tarasów, klejone drewno konstrukcyjne
No tamta była wolno stojąca, wyglądała może trochę lepiej, może firma też droższa była no i cena rośnie ;) Tak czy inaczej lepiej auto pod plandeką zostawiać chyba :P
A mnie jednak młoda zabije (jeszcze nie wie:P) - felgi dziś gość wysyła do mnie czyli będą jutro..
Powiesz, że nie wiesz skąd a że mikołaj tuż tuż, to ktoś Ci prezent zrobił.
Najlepiej jak powiesz, że cicha adoratorka :-P
Jeśli chodzi o wiaty czy garaż, to kupując w tartaku belki, do tego jakaś blachę ocynk można sobie samemu zrobić w podobnych pieniądzach. Później wyłożyć styropianem i jest kultura
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
Wiesz odnośnie tego drewna i styropianu.. To się tak mówi, ale trzeba uważać bo można katastrofę sobie zafundować niechcący.. Wcale nie jest to taka banalna sprawa..