I ja również witam!
To jest widok strony w wersji do druku
I ja również witam!
Witam jestem świeżym nabytkiem:) Pozdrawiam z Pomorza:))!!
witam wszystkich :) z Nowgo Sącza :)
Jak ktos potrzebuje kabel - do fiata z przejściowka 3PIN to polecam się w okolichach.
Mój wechikuł to brava 1,9TD100 rok 96 280tyś natrzaskane i śmiga jak szalona
Witam Wszystkich. Od niedawna jestem posiadaczem Fiata i jest to mój pierwszy samochód tek marki, zawsze jeździłem tylko Mercedesami i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Pozdrawiam
cóż sprawia iż gościu od merców przesiada się do fiata? i co Cię zaskoczyło tak pozytywnie?
Witam i ja :) Tak zachęcaliście na forum TTT, że i ja sie skusiłem, aczkolwiek i tak więcej uwagi poświęcę tamtemu forum ;D Tylko nie bijcie za szczerość xD
Przesiadłem się zupełnie przypadkowo, gdyż szukałem taniego auta dla żony do 7000zł, która robi prawo jazdy. Spośród trzech aut VW, Citroen, FIAT wybrałem to ostatnie i jest z klimą :). Brava mnie zaskoczyła b.pozytywnie, ponieważ wszystko tu działa, pomimo 12 lat nie ma ani grama rdzy, plastiki nie są najgorsze (gumowane pokrętła, przełączniki), a radość z jazdy w niczym nie odbiega od B-klasy Mercedesa, a na pewno przewyższa A-klasę. Do tego dochodzi świadomość, iż auto będzie jeszcze stało po powrocie z zakupów w hipermarkecie. Wiem o czym mówię ponieważ doświadczyłem kradzieży mojego W124.
Jestem NOWY! Witam wszystkich!
Witam. Jestem użytkownikiem forum TTT juz od dawna. Przyszedl czas pochwalenia się jeszcze większej ilość maniaków (w dobrym znaczeniu tego słowa) /użytkowników FIATA
Witam jestem tu Nowy i wszystkich pozdrawiam :)
witam serdecznie
mam na imię Piotr, mieszkam w Skarżysku Kam.
Pozdrawiam!
Obywatel małopolskiego Chrzanowa wita na forum!
Witam jestem tu nowy i pozdrawiam wszystkich:smile:
witam witam jestem tu nowy :)
posiadam Cienkiego 700-setke
jestem z Żywca chodz jezdze Cienkim na blachach KCH :)
witam jestem piotr miłego dnia
Witam Wszystkich! Mam na imię Maciek i jestem z Krakowa ;) Pozdrawiam!
witaj. mam nadzieję że forum będzie Ci nie tylko pomoce ale i ty pomocą posłużysz.
Pozdrawiam
Również witam...a auto to Stilo 1.4 2004 które dba o to bym się nie nudził za bardzo :smile: Jak tu na tym forum znaleźć i ściągnąć schematy elektryczne stilo (czy to w ogóle możliwe), nie za bardzo się orientuję gdzie co i jak? Może jakaś podpowiedź np. na PW żeby nie zaśmiecać?! Pozdrawiam wszystkich.
Witajcie wszyscy, już niedługo przesiadam się na Fiata :D
Witam serdecznie wszystkich nowych :dlon: :zgoda: