ja mam tylko te klamki chromowane i kombinuję jakby je na czarne wymienić
auto fajne ale przez te klamki to wygląda jak jakieś agro.
To jest widok strony w wersji do druku
ja mam tylko te klamki chromowane i kombinuję jakby je na czarne wymienić
auto fajne ale przez te klamki to wygląda jak jakieś agro.
Ja swoje doprowadziłem do porządku pastą polerską
A ja nie mogłem już patrzeć , czegoś mi tak brakowało po po przednim Tipo 2016 gdzie to było, mianowicie brak tej listwy - nakładka zamka (bo tak jakoś to się nazywa ) i zamówiłem w ASO .
Koszt nie drogi ale zadowolenie duże bo wizualnie mam coś co brakowało mi , a w po poprzedniku było . ,,FIAT SCHODZISZ NA PSY '' - ceny podnosisz , ale żeby takie rzeczy robić żeby zabierać już plastiki wizualnie widoczne ........ ŻENADA .
Wysyłam dla potomnych fotki zakupu , lepiej chyba w ASO bo taniej niż Alledroogo .
O kurna jadę do Kielc bo jest taniej :wink: . Chyba dali Ci jedną spinkę więcej w gratisie , a skoro tak to jednak przepłaciłem :smile: jadę do Kielc bo taniej wychodzi .:smile:
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Serio ? płacicie dodatkowo za chromy ? . Przecież to jest jakiś pakiet , a póżniej to ścieracie ? czemu . Przecież to jak dla mnie wygląda spoko .
Mam wersję Lounge i mam tylko klamki chromowane, mi odpowiadają na tandete nie wyglądają na aucie chyba że ktoś nie widział prawdziwej tandety.
to jeszcze sprawdz czy masz osłonę pod schowkiem
tez zajebali.
tez dokupilem
Oglądałem teraz w salonie nowe Tipo i nie mają tych osłon.
Osłony pasa przedniego pod maską też nowe Tipo nie mają.
wlasnie wróciłem z pierwszego przeglądu.
Wymieniony olej, filtr kabinowy i - na moją prosbę - powietrza. Był nieźle zawalony. Trzeba go bylo wymienić mimo ze producent zakłada wymianę po 30tys km. Filtr oczywiscie miałem swój bo za filtrona zapłacilem jakies 35 zł a w ASO - uwaga - 140zł na niby oryginał.
Udało im się nie wgnieść progu przy podnoszeniu. Alleluja.
Oczywiscie musieli cos zrobić na tak - nie załozyli tej linki tłumika schowka. Kużwa, zawsze trzeba wszystko po "fachowcach" sprawdzać i poprawiać
ech..
:)...wczoraj sprawdzalem poziom oleju....coz...trza bylo dolac...ale nie o olej chodzi,patrze a tu mam za silnikiem tak jakby obskubane,wyszarpane,zjedzone...ta oslone wygluszajaca tuz pod linia wycieraczek,no nie cala ale dolna jej czesc...no katastrofa...komu to smakowalo...co za potwor to wyskubal skubaniec...masakra...
Się nie zastanawiaj tylko kup Boll Stopper preparat na kuny. Puszka 20 PLN a się pozbędziesz przyjaciela. Jedyny mankament to zapach spoconego owczarka niemieckiego podchodzac do ciepłego samochodu. Po zastosowaniu preparatu we wnętrzu bez zapachu. Stosuje bo po 2 tygodniach od zakupu tez kuna opedzlowala w garażu podziemnym;) Od tamtego czasu mam spokój, ale wiem ze grasuje bo pianka sie wala po garażu podziemnym;)
heh, kiedys parkowałem pod lasem bo mieliśmy prace archeo na terenie byłego obozu jenieckiego.
Gdy odpalalem auto po kilku godzinach cos huknęło pod maską. Zgasilem silnik, podniosłem maskę a tam...
Załącznik 39656
A ja w zeszłym roku w mieście złapałem aż 4 kuny. Dziwne że grasowały w środku dnia>
Załącznik 39664