Cześć wszystkim
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć wszystkim
witam wszystkich :!:
cześć wszystkim
Witam wszystkich! Posiadam Fiata oraz potrzebę posiadania instrukcji obsługi radia...
Cześć całemu forum!
Jestem od niedawna właścicielem Lancia Y 1999r 1.2 16V elefantino rosso
Przywracam go do świetności i będę tutaj szukał odpowiedzi w kwestiach technicznych - samochód jest bliskim krewnym Punto I (176)
Do zobaczenia w tematach a może nawet gdzieś na mieście!
Witam wszystkich :)
Witam wszystkich
Witam wszystkich, w firmie jeździ Ducato 2.3 130 KM :)
Witam klubowiczów
Hej wszystkim!!!
Siemanko, witam serdecznie.
Witam wszystkich, czekam właśnie na FIATA 500X trekking , który płynie sobie powoli ze Stanów... miałem już kiedyś przygodę z FIATEM z modelem CROMA z silnikiem 2.0 16 zaworów i kochałem nim jeździć i jednocześnie nienawidziłem ... bo to auto miało humory. I z jednej strony uwielbiałem nim wyjeżdżać w dłuższe podróże a z drugiej bałem się ,że wrócę na lawecie ...Po zainstalowaniu gazu Fiat pogubił się zupełnie. W serwis co roku szło sporo pieniążków bo tam zawsze było coś do roboty, finalnie przez 3 lata Fiat pochłonął górę pieniędzy, a sprzedałem go za grosze ... a mimo tego cieszyłem się, że pozbyłem się kłopotu. Myślałem, że gorzej już być nie może... ale kilka lat później kupiłem piękną włoszkę ALFĘ 33.
Słyszałem, że czasy są nowe i jakość się poprawiła... i niedługo sam się przekonam.
Siema, Cześć Wszystkim
hello owners
Cześć, od kilku miesięcy jestem współposiadaczem Abartha 500 tego podstawowego z 1.4 140KM. Współposiadaczem bo autem jeździ żona, a ja jak to zwykle bywa dbam o to żeby było sprawne i czyste :D Miło będzie się dowiedzieć czegoś więcej o różnych aspektach mechanicznych i nie tylko od osób z większym doświadczeniem. Pozdrawiam
witam wszystkich
Siemano, witam wszystkich :)
Dzień dobry Cześć i czołem Jestem tu nowy ,jakbyście jeszcze nie wiedzieli
Dzień doberek wszystkim, właściciel ciemnego krążownika Freemont wita wszystkich
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Dzień doberek wszystkim, właściciel ciemnego krążownika Freemont wita wszystkich
Witam. Wszedłem w posiadanie Ducato 2011 2.3 przerobionego na kampervana, wiec będę miał kila pytań. pozdrawiam
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Witam. Wszedłem w posiadanie Ducato 2011 2.3 przerobionego na kampervana, wiec będ