To jest widok strony w wersji do druku
-
Dzień dobry - jestem nowy na forum. Mam fiata tipo 2017 1,4 T jet 120 km oraz fiata doblo 2017 1,4 95KM. Pozdrawiam Wszystkich.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Dzień dobry - jestem nowy na forum. Mam fiata tipo 2017 1,4 T jet 120 km oraz fiata doblo 2017 1,4 95KM. Pozdrawiam Wszystkich.
-
Dzień dobry...
Na wstępie się przywitam, bo tego wymaga kultura itd.
Z miłości do Forda jakiś czas temu zakupiłem KA RUB z silnikiem fiata 500
Tak więc do tej pory byłem 0,5fiaciarze. aż trafił się kolejny kundelek Ducato III który też jest w 1/3kundelkiem
pzdr!
Marek
-
-
-
-
Cześć , witam wszystkich klubowiczów :) Jestem posiadaczką Fiata Grande Punto z 2007 r.. Pozdrawiam :)
-
-
-
co sadzicie o płukankach
co sadzicie o płukankach
co sadzicie o płukankach
-
cześć wszystkim od dziś mam Bravo 2 :)
-
-
Witam wszystkich, niedawno wpadł w moje ręce samochód FSM 170 czyli Cinquecento, które stało ostatnie kilka lat. Jeździ, nawet przegląd przeszło, ale dużo pracy trzeba w nie włożyć. Mozolnie staram się je przywrócić do dawnej świetności. To nie jest moje pierwsze stare auto, nawet przyjemnie się dłubie przy takim prostym modelu.
-
Witam Forumowiczów, od tygodnia jestem posiadaczem Punto Evo z roku 2011. Pierwsze wrażenia w miarę pozytywne, ale już na start będę potrzebował pomocy przy spolszczeniu Blue&Me, bo mój egzemplarz niestety gada tylko po niemiecku. Poczytałem już nieco, poprzęglądałem kilka stron i wychodzi na to, że oficjalna strona B&M nie działa... Będę więc potrzebował pomocy od szanownych Forumowiczów, głównie w kwestii pobrania plików z językiem polskim. Pozdrawiam.
-
-
Siema siema, witam wszystkich :wink:
-
Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam.
-
Dzień dobry. Lubię dobrze zjeść.
-
-
-
Witam
Doblo Maxi tu mnie ściągneło