To jest widok strony w wersji do druku
-
Jaszy a montaż radia bez problemu? Miga licznik,? Jakieś osiową nie itp?
-
Cytat:
Napisał
Bezel3012
Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa na temat mojego tipuścia, ale niestety tydzień temu byłem zmuszony go sprzedaż, bo zażyczyłem sobie coś ładniejszego, tak więc przeprowadzam się na inne forum, życzę Wam dużo radosnych chwil z waszymi maszynami i Szczęśliwego Nowego Roku :)
Załącznik 39464
Bezel3012 gratulacje wyboru:) Też mi się takowa marzy ale niestety budżet trzyma;) Szerokości i niezawodności!
-
Cytat:
Napisał
PUNTO1.4
Jaszy a montaż radia bez problemu? Miga licznik,? Jakieś osiową nie itp?
Montaż zleciłem, trwało to może z godzinkę. Musiałem dokupić ramkę i dwie przejściówki (do anteny i do kostki ISO). Mikrofon mam wyprowadzony na słupek. Licznik miga ale jestem po słowie z jednym użytkownikiem forum które takie rzeczy ogarnia 😉
-
Możesz linka zapodac do tej ramki
-
-
Dzięki bardzo. Ale widzę , że cena radia Plus akcesoria wzrasta do ponad 1200 zł. Znalazłem radio za 1000. A o co chodzi z tym cashback
-
Mnie się udało wyrwać w promocji w media expert za 949. Sony oddaje 200 PLN tylko trzeba u nich założyć konto i wysłać zdjęcie paragonu/faktury oraz wyciętego fragmentu pudełka z naklejką kontrolną. Aha, tylko trzeba kupić od oficjalnego dystrybutora, lista jest na stronie Sony. Ja już dostałem info o pozytywnej weryfikacji więc w styczniu czekam na przelew.
https://www.sony.pl/cashback/in-car-receivers-players
-
Cytat:
Napisał
jaszy
3) Zamówiłem też na aliexpress ozdobę na dolne ramię kierownicy :) U mnie była taka zwykła, czarna, a nie srebrna jak u większości. Teraz wjechała czerwona :D Co ciekawe, oficjalnie była do jeepa renegade'a, więc trochę brałem na ślepo, ale okazało się, że pasuje!
:/
Daj linka z którego kupiłeś bo już się dawno przymierzam ale nie miałen pewności czy będzie pasować, sporo rzeczy z Renegate pasuje ...
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
-
-
Też posiadam ten gadżet ale od jakiegoś czasu stoi w pudełku na półce. Ciągle się zastanawiam nad montażem. Czy to aż tak jest mi niezbędne 🤨
-
Montaż jest w sumie na wcisk więc w razie potrzeby można szybko wyjąć i po kłopocie 😉
-
Cytat:
Napisał
kjk
To jest MODA - tu nie ma żadnego racjonalnego uzasadnienia. Coś jak damskie buty na szpilkach oraz wiele innych głupot :mrgreen:
Ale jednak kobeta w szpilkach wygląda nieporównanie lepiej niż np. w etnicznych sandałach. Taki kod kulturowy. To samo z niebieskim światłem mijania itp.
-
A ja dzisiaj dla swojego Tipo zrobiłem to, że trzymiesięczne auto, po czwartej awarii zostawiłem w ASO z żądaniem wymiany na nowy. O! :)
-
Cytat:
Napisał
Rafal_Sz
A ja dzisiaj dla swojego Tipo zrobiłem to, że trzymiesięczne auto, po czwartej awarii zostawiłem w ASO z żądaniem wymiany na nowy. O! :)
Łooooo Paaaaaanie, to co mu się działo /dzieje?
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
-
Jade swój zostawic, moze po prawie 4 latach tez na nowy wymienioooo ;) :) haha pare usterek było heh