Wszystko masz w ogłoszeniu 8800 wyjściowa do malutkiej negocjacji.
To jest widok strony w wersji do druku
Wszystko masz w ogłoszeniu 8800 wyjściowa do malutkiej negocjacji.
Kurcze az miło patrzeć ja ktoś tak dba o auto ;)
Dziękuje za wyczerpujące wyjaśnienie Lukq z tą farbą miałem na myśli tak do 8h ale już mam odpowiedź od Ciebie. Leci gwiazdka :).
Z tą farbą ja Boolem malowałem to w jeden dzień zdążyłem zdjąć zderzak, czyścić, malować podkładem, suszyć (pomagałem opalarką) i malować Bool'em.. Ze 3 warstwy kładłem ;) Tak więc spokojnie - to sobie podeschnie po czasie ;)
Da radę w jeden dzień,ale po 20 godzinach jest już dobrze utwardzone,bez pomagania oczywiście opalarka,tylko i wyłącznie naturalne ciepło:D
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Żeby nie było, że nic się nie dzieję. Z wczoraj.
Załącznik 4818Załącznik 4820
hehe jak nówka ja tam gonie powoli 260tyś :P
To fakt, ale dlatego, że mniej użytkuje auto, a częściej rower.
No i dziś skończyłem przygotowani Auta na jutro, zaraz startuje z Lęborka do Torunia i jutro rano na Forze!
Padło od samego rana, padakę myłem w deszczu potem do garażu i jazda. Najpierw do ożywiania koloru i niwelowania drobnych rys wosk SONAX, potem na to wosk twardy SONAX efekt jest dla mnie zadowalający.
P.s
Kinia też ze mną woskowała i myła szybki ;-)
środek oczywiście odkurzony i wyczyszczony.
Załącznik 4904Załącznik 4905Załącznik 4906Załącznik 4907Załącznik 4908Załącznik 4909Załącznik 4910Załącznik 4911Załącznik 4912Załącznik 4913Załącznik 4914Załącznik 4915Załącznik 4916
Nie no bomba :D
I miłej zabawy na forzy ;)
Rewelacja, świeci się jak psu.. ;)
Na 3cim zdjęciu to tylko wygląda na porysowaie prawda? ;)
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
Tylko, odprysk na zderzaku.
Następnym razem jak się zobaczymy musisz mi powiedzieć co zrobić żeby samochód tak błyszczał :D
P_r_z_e_m_k_o, nawet jak bedziesz następnym razem u mnie to pomogę Ci tak zrobić, czytaj będziemy woskować ;-) i polerować :D
EdiT: :D
Dziś wymienione żarówki z przodu Tungsram H1 12V 55W Megalight Ultra 90%. podobno świecą najlepiej i nie przepalają się tak jak osram NB, czy Philips BV. Zobaczymy, jeśli padną szybko to ostatni z tych innych niż zwykłe.
Wyczyszczone lampki oświetlenia rejestracji, nowe żarówki w5w,
Światła postojowe, przednie u mnie teraz to LED :>
U mnie nie trzeba się babrać.
Mógłbym ke założyć,ale to nie są takie to świecą w koło,więc światło byłoby słabe. Z przodu z białymi żarówkami dobrze to wygląda.
Faktycznie przy soczewkach może wyglądać dobrze - przemyślałem ;) Ale w ryflach gdzie masz jakby dwa źródła światła w jednym kloszu to już raczej lipa :(
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
A jednak ;)