Czy ktoś wie jak i czy można zainstalować u siebie ePer-a, tak aby mieć z niego dostęp przez www, tak jak to jest w przypadku tego forum.
Mam zainstalowanego Linuksa oraz serwer Apache. Jednak mimo szczerych chęci nie udaje mi się.
To jest widok strony w wersji do druku
Czy ktoś wie jak i czy można zainstalować u siebie ePer-a, tak aby mieć z niego dostęp przez www, tak jak to jest w przypadku tego forum.
Mam zainstalowanego Linuksa oraz serwer Apache. Jednak mimo szczerych chęci nie udaje mi się.
503 - Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Taki mamy dziś błąd :)
robiłem reinstalkę lapka i teraz nie mogę ściagnąć eper-a.co się dzieje?
Dzisiaj ePer został podniesiony do wersji ed 84. Z nowości to jest już Fiat 500L dostępny.
Czy istnieje możliwość, aby pokazywało, że nie ma takiego Vin-u? Wpisywałem już kilkukrotnie z różnych linków :)
Może jeśli jest błędny, albo jest spacja na końcu.
Czasami zdarza się, że dane auto nie jest wpisane w bazie. Tak było np. z Uno Clip, które były robione w Brazylii i nie są wprowadzone do ePer. Upewnij się jak Lukq mówi, że nie masz spacji przeklejonej.
Jakie auto sprawdzasz?
Witam,
Jest problem, u mnie nie działa opcja 'Szukaj po nr VIN'. Naciskanie entera czy też myszką po wpisaniu VIN'a nie powoduje pokazania okienka
z informacjami o konkretnym modelu. Wydaje mi się, że w wersji 83 było ok, ale mogę się mylić.
Sprawdzałem na dwóch przeglądarkach...
Jakiś pomysł, co z tym można zrobić? Jak to u innych się zachowuje?
Problem jest już znany administracji. Cierpliwości ;-)
Rozwiazanie w toku, prezes juz wie i zajmie sie tym ;)
Faktycznie coś jest nie tak. Spróbuję to rozwiązać.
Juz naprawione ;)
Że zapytam który link do ePERA w tej chwili jest aktualny ??
ten który masz w zakładce u góry strony :)
Załącznik 20068
Dzięki :) co ślepemu po oczach, sprawdzałem linki z pierwszej strony tego tematu :sciana:
Miło mi poinformować, że uruchomiliśmy nową wersję ePer - KEYePER.
To najnowsza wersja ePer'a, jego następca pod nową nazwą.
Co najważniejsze zawiera najnowsze auta z grupy czyli Fiat Tipo oraz Fiat 124 Spider czy różne odmiany modelu 500 jak 500L czy 500X!
Obydwa katalogi działać będą równolegle. Aby się dostać do katalogu należy w menu u góry wybrać KEYePER.
Działa, ale jest mało stabilny. Popracuje trochę i się wysypuje, ale nie usługa, a sam serwis. Pracuję nad skryptem, który będzie go reanimował w takim przypadku.
Starszy ePer jest bardziej stabilny.